FINALIZAT

Collagen replacement therapy, Karisma with Dr. Antonino de Pasquale

Collagen replacement therapy, Karisma with Dr. Antonino de Pasquale

  • Teorie: 10:30 – 12:30
  •  Prânz: 12:30 – 13:30
  • Demonstrație practică: 13:30 – 16:00

🕗 1 Octombrie 2022
📍 București
🗣 Curs susținut în limba engleză

Condiții de participare pentru medici:
💰 Achiziționarea a 3 cutii de colagen Karisma.

Înscrieri:
📞 0736 627 525

Înscrierea se face pe baza achiziționării a 3 produse  Karisma rh colagen, 2ml, Taumed, al cărui număr de comandă trebuie introdus mai jos. În continuare vă rugăm să urmați pașii solicitați în formular pentru a finaliza înscrierea.

 

0,00 lei

Descriere

Collagen replacement therapy, Karisma with Dr. Antonino de Pasquale

Dr. italian Antonio De Pasquale va susține cursul de injectare a colagenului Karisma în România, terapie care se spune că va câștiga tot mai mult teren, datorită rezultatelor excepționale pe care le are în clinicile estetice din întreaga lume. Trainerul nostru  este un chirurg specializat în Chirurgie Plastică, Reconstructivă și Estetică și în Chirurgia mâinii. Este membru al SICPRE (Societatea Italiană de Chirurgie Plastică Reconstructivă și Estetică), al GMC (Consiliul Medical General), al SIM (Societatea Italiană de Microchirurgie) și al SICM (Societatea Italiană de Chirurgie a Mâinii).

Dr. Antonio De Pasquale este specialist cu mai mult de 20 de ani de activitate în sectorul chirurgiei plastice și cu sute de intervenții efectuate cu rezultate excelente. Cât despre etica în muncă, primul său scop este obținerea, prin intervenții sau tratamente, a unei armonii naturale și a unui aspect credibil, contrar Chirurgiei Estetice a exceselor. El recomandă tratamente personalizate și de ultimă generație astfel încât pacientul să obțină rezultate excelente care îi îndeplinesc standardul individual de frumusețe.

Cum se va desfășura cursul?

Cursul, structurat pe 3 părți, va începe la ora 10:30 cu o prezentare a inovatorului produs Karisma, formulat cu rh colagen, carboxilmetilceluloză și acid hialuronic de greutate moleculară mare. După aceasta, dr. Antonio De Pasquale va prezenta protocolul și tehnicile de injectare ale produsului de la nivelul feței, mâinilor și decolteului și va împărtăși din experiența personală, parte în care sunteți invitați să participați, să fiți curioși și să puneți întrebări.

Masa de prânz caldă va fi pregătită de organizator, așa încât să potolească foamea oricui, după care va urma ultima parte. Menționăm că răcoritoarele și cafele vor fi disponibile din plin.

Partea practică înseamnă aplicarea tehnicilor învățate pe un model de către dr. Antonio De Pasquale.

 

Dipozitivele medicale Karisma

Karisma este un dispozitiv medical injectabil, reabsorbabil, care volumizează pielea și o aduce la condiția anterioară apariției ridurilor, acționând asupra matricei extracelulare. Acest lucru este garantat de o doză de ingrediente studiate și calibrate care permit un efect prelungit.

Caracteristici:

Natural – compus din ingrediente 100% naturale, fără utilizarea agenților chimici de reticulare
Biologic – Total biocompatibil, promovează capacitatea regenerativă înnăscută a pielii
Sigur – non-alergenic, respectă originea naturală a substanțelor

Pe data de 6 Noiembrie va avea loc cursul practic PRP în Stomatologie susținut de Dr. Ada Epistatu

Programul cursului: 10:30 – 18:30

Locație: Calea București nr. 74, Tunari (Ilfov-Bucuresti)

Taxa de participare: 2490 lei (TVA inclus)

TAXA ASIGURĂ:

Participarea la curs
O centrifugă XC 2415
O cutie de eprubete de 9 ml
Diplomă de participare

 

ÎNSCRIERE: 
📩cursuri@italtrade.ro
📞0736627525

*Locuri limitate
Respectăm toate normele de igienă și de siguranță împotriva răspândirii COVID-19
Numărul maxim admis de participanți la curs este 10 pentru a respecta normele de siguranță și de distanțare socială în condițiile actuale.