Curs: Injectarea buzelor cu acid hialuronic și rejuvenarea zonei periorale, Dr. Angela Jora

Curs: Injectarea buzelor cu acid hialuronic și rejuvenarea zonei periorale – Dr. Angela Jora

 

🕗 23 Noiembrie 2024, ora 10:30 – 17:30 (teorie, pauza de masă, practică)

📍 București

 

💰 3.000 ron, pachetul include:

💋 Teorie & Practică hands-on

💋 1 cutie Stylage M (2 ml)

💋 1 cutie Stylage HydroMax (1ml)

💋 Diplomă de participare

 

Locuri limitate!

3.000,00 lei

Descriere

Dr. Angela Jora, cu o experiență vastă de peste 15 ani în domeniul esteticii medicale, este recunoscută pentru abordarea sa inovatoare și expertiza în tratarea problemelor dermato-estetice. Specializată în utilizarea fillerelor, toxinei botulinice, peelingului chimic, mezoterapiei și firelor bioabsorbabile PDO, Dr. Jora oferă soluții personalizate care asigură rezultate naturale și durabile. În plus, ea este un trainer de renume, pregătind medici în tratamente avansate ce includ laser, acid hialuronic, radiofrecvență, ultrasunete și electrostimulare.

Pe lângă activitatea sa clinică, Dr. Angela Jora va susține un curs specializat de tehnici de injectare a buzelor, destinat medicilor la început de drum sau celor care își doresc să își perfecționeze tehnicile de injectare a acidului hialuronic. În cadrul acestui curs, Dr. Jora va oferi o abordare detaliată asupra modului corect de a injecta buzele pentru a obține un aspect natural și armonios. De asemenea, va aborda tratamentul ridurilor din zona periorală, un aspect esențial pentru rejuvenarea facială.

Cursul va fi structurat într-o parte teoretică și una practică, oferind participanților cunoștințe solide și abilități practice de aplicat în clinica proprie. După sesiunea teoretică, fiecare medic va avea ocazia să exerseze tehnicile învățate sub îndrumarea directă a Dr. Jora, asistând personal la injectările realizate de fiecare cursant pe pacienta sa. Această abordare practică permite o perfecționare atentă și personalizată, oferind fiecărui participant oportunitatea de a-și dezvolta încrederea și competențele necesare în injectarea acidului hialuronic.

Locurile la curs sunt limitate, așa că vă așteptăm cu drag să vă înscrieți și să beneficiați de o experiență educativă valoroasă, învățând de la unul dintre cei mai experimentați medici din domeniu.

Pe data de 6 Noiembrie va avea loc cursul practic PRP în Stomatologie susținut de Dr. Ada Epistatu

Programul cursului: 10:30 – 18:30

Locație: Calea București nr. 74, Tunari (Ilfov-Bucuresti)

Taxa de participare: 2490 lei (TVA inclus)

TAXA ASIGURĂ:

Participarea la curs
O centrifugă XC 2415
O cutie de eprubete de 9 ml
Diplomă de participare

 

ÎNSCRIERE: 
📩cursuri@italtrade.ro
📞0736627525

*Locuri limitate
Respectăm toate normele de igienă și de siguranță împotriva răspândirii COVID-19
Numărul maxim admis de participanți la curs este 10 pentru a respecta normele de siguranță și de distanțare socială în condițiile actuale.