menarini

Simțul experienței

De la fondarea sa în 1976, A.Menarini Diagnostics s-a remarcat drept una dintre cele mai importante companii de diagnosticare din Europa, oferind profesioniștilor din domeniul sănătății soluții de ultimă generație și de înaltă tehnologie.

Moștenirea și experiența Grupului farmaceutic Menarini reprezintă valoarea unei companii care a avut întotdeauna încredere și a investit în progres.

Cercetăm constant noi modalități și mijloace care să le permită pacienților care suferă de diabet să-și recapete controlul asupra vieții lor. Facem acest lucru pentru că suntem convinși că prin eforturile companiei noastre, experților medicali și pacienților, totul ar putea fi posibil. Nu există nimic mai prețios și unic decât posibilitatea de a-ți trăi propria viață.

Produse

Glucometru GLUCOFIX TECH

Glucometrul GLUCOFIX® TECH și  bandeletele de testare GLUCOFIX® TECH Sensor sunt dispozitive
medicale de diagnostic în vitro care permit măsurarea cantitativă a nivelului glicemiei din sângele capilar
integral proaspăt.
Aceste dispozitive sunt destinate pentru autotestare, pentru monitorizarea și controlul nivelurilor glicemiei
de către persoanele care suferă de diabet; de asemenea, pot fi utilizate în cadrul clinic de către personalul
sanitar.

 • FARA CODIFICARE – Precizie maximă și fără riscul de eroare din  codificare incorectă
 • AFIȘARE CU CONTRAST MARE – Cifre mari și retroiluminate pe ecran pentru o mai bună lizibilitatea glucozei rezultate
 • MARCATORI – 4 markere pentru înainte și după mese, exerciții fizice și scop general
 • DESCĂRCARE DATE NFC – Transferați date de pe telefonul smartphone sau tabletă pur și simplu ținându-le spate-în-spate
 • Conexiune nelimitată cu familia ta sau medicii cu GlucoLog software și aplicații
 • PROIECTARE INTELIGENTĂ – Aspect modern și mare, benzi la îndemână pentru o experiență îmbunătățită a utilizatorului în timpul testării
 • 1 x Glucometru Glucofix Tech
 • 1 x dispozitiv de înțepare Glucoject ®  Dual PLUS + 10 ace pentru înțepare
 • 1 x cutie ace pentru înțepare (50 bucăți)
 • 1 cutie Bandelete de testare  GLUCOFIX® TECH Sensor (50 buc)

Ora și data sunt presetate în glucometru. Asigurați-vă că setările pentru oră și dată sunt corecte înainte de prima utilizare și ajustați-le dacă este necesar. Verificați întotdeauna setările după schimbarea bateriei

● Pentru testarea cu glucometrul GLUCOFIX® TECH folosiți doar bandelete de testare GLUCOFIX® TECH Sensor. Nu folosiți alte bandelete de testare, deoarece produc rezultate incorecte.

Pentru rezultate precise ale testării, lăsați bandeletele de testare la temperatura ambiantă timp de cel puțin 30 de minute înainte de a vă testa nivelul glicemiei:
– temperatură: de la 5 la 45°C (de la 41 la 113°F);
– umiditate: de la 20 la 90% RH.

● Spălați locul pentru înțepătură cu săpun și apă și uscați-l cu grijă înainte de a lua proba de sânge.
● Nu folosiți aceeași lanțetă sau același dispozitiv de înțepare în comun cu alte persoane, pentru a evita riscul de infecție.
● Folosiți întotdeauna o lanțetă nouă. Lanțetele sunt doar de unică folosință. Nu refolosiți o lanțetă care a fost deja folosită.
Locul de recoltare alternativ
Acest glucometru poate testa nivelurile glicemiei cu sânge recoltat din vârful degetului, din palmă și din antebraț. Cu toate acestea, rezultatele testării din locuri diferite de vârful degetului pot fi diferite de măsurătorile obținute în vârful degetului. Consultați-vă medicul sau operatorul sanitar înainte de a testa sânge din palmă sau antebraț.

Folosiți sânge din vârful degetului

• Atunci când există posibilitatea ca nivelurile glicemiei să se schimbe rapid (ex. după mese sau activitate fizică).
• Atunci când aveți simptome de hipoglicemie precum transpirație excesivă, transpirație rece, senzație de plutire sau tremurături.
• Atunci când este necesară testarea imediată deoarece se suspectează o situație de hipoglicemie.

1.Introduceți o bandeletă nouă de testare în fanta pentru bandeleta de testare. Pictograma cu picătura începe să clipească pe ecran. Dacă nu apare nimic pe ecran, scoateți bandeleta de testare, introduceți-o iar în fanta pentru bandeleta de testare și așteptați ca pictograma cu picătura să înceapă să clipească.
2.Aplicați picătura de sânge pe vârful bandeletei de testare până când fereastra de verificare se umple. Se aude un bip (dacă este activat) și pe ecran începe o numărătoare inversă.

NOTE
● Pentru rezultate precise ale testării, aplicați picătura de sânge pe vârful bandeletei de testare în termen de 20 de secunde după puncție.
● Nu testați sângele care curge sau care țâșnește din locul puncției.
● Nu ungeți cu sânge bandeletele de testare.
● Nu apăsați forțat bandeleta de testare pe locul puncției.
● Nu atingeți bandeleta de testare odată ce glucometrul a început numărătoarea inversă.
Veți auzi un bip atunci când rezultatul testării apare pe ecran.

După folosire, strângeți bine capacul flaconului cu bandelete de testare și al sticlei cu soluție de control, pentru a le menține calitatea. Ambalați glucometrul, bandeletele de testare, soluțiile de control și manualele în cutia de transport și depozitați-le într-un loc uscat.
Temperatura corectă de stocare este între -20 și 50°C pentru glucometru și între 4 și 30°C  pentru bandeletele de testare și soluțiile de control.
Nu congelați. Evitați căldura, umiditatea și lumina directă a soarelui.

Pentru a dezinfecta glucometrul după curățare, ștergeți-l cu o cârpă moale umezită fie cu alcool etilic 75%, fie cu înălbitor de uz casnic diluat (soluție de hipoclorit de sodiu 10%).

Glucoject® Dual PLUS este un dispozitiv medical reutilizabil, pentru utilizare de către un singur utilizator, cu lanțete sterile, de unică folosință, pentru colectarea de probe de sânge capilar din vârful degetului sau din locuri alternative, pentru autotestarea glicemiei. Glucoject® Dual PLUS este destinat utilizării la domiciliu. Glucoject ® Dual PLUS este inclus de obicei în trusele pentru diabetici, împreună cu lanțete personale sterile și un glucometru. Lanțetele personale care se folosesc cu Glucoject® Dual Plus nu sunt prevăzute pentru a fi utilizate de mai multe ori de către o singură persoană.

AVERTIZĂRI

 • Nu folosiți NICIODATĂ pentru mai mult de o persoană.
 • Folosiți o lanțetă nouă pentru fiecare testare și nu lăsați lanțeta în dispozitiv.

Spălați-vă mâinile sau locul alternativ de testare cu apă caldă și săpun. Clătiți și uscați bine înainte de testare.

 1. Deșurubați vârful dispozitivului de înțepare rotindu-l în sens invers acelor de ceasornic.
 2. Introduceți o lancetă nouă sterilă în suportul lanțetei, până la capăt. Răsuciți capacul acului. Înșurubați la loc vârful dispozitivului de înțepare.
 3. Setați adâncimea de penetrare rotind vârful. 1-2 pentru piele moale sau subțire, 3 pentru piele medie, 4-5 pentru piele groasă sau cu bătături.
 4. Trageți extremitatea glisantă pentru a arma dispozitivul de înțepare.
 5. Țineți dispozitivul bine sprijinit de deget și apăsați butonul de declanșare.
 6. Pentru a scoate lanceta utilizată, deșurubați vârful dispozitivului de înțepare și împingeți ejectorul lancetei în față, cu degetul mare, trăgând simultan extremitatea culisantă.

FOLOSIREA VÂRFULUI TRANSPARENT (Testarea într-un loc alternativ)

 1. Puneți dispozitivul pe piele în zona aleasă, apăsați și țineți apăsat timp de câteva secunde, apoi apăsați butonul de declanșare pentru a lua o probă.
 2. Priviți prin capacul transparent dacă s-a recoltat o probă de sânge suficientă. Dacă sângele nu este suficient, masați delicat zona până când se obține o probă de sânge suficientă.

Nu puneți niciodată corpul dispozitivului de înțepare al Glucoject® Dual PLUS în apă sau în orice altă soluție lichidă. Curățați exteriorul dispozitivului de înțepare Glucoject® Dual PLUS folosind o cârpă umezită cu un lichid delicat de curățare sau cu săpun delicat. Pentru curățarea vârfului ajustabil sau al capacului pentru AST, scoateți-l și spălați cu apă caldă, clătiți bine și uscați.

Lancete glucometru sterile – Glucoject lancets plus 33G

Lancete glucometru create pentru a fi atașate dispozitivului de înțepare Glucoject Dual PLUS, pentru colectarea de probe de sânge capilar din varful degetului sau din locuri alternative, pentru autotestarea glicemiei.

 • De unica folosință
 • Sterile

Lancete glucometru

A se folosi cu: Dispozitivul de înțepare Glucoject® Dual Plus, Glucoject® Dual sau Glucoject® Dual S

Avertizare: Nu folosiți dacă lipsește capacul

Lancetele pentru utilizare de către un singur utilizator, de unică folosință.

Create pentru a fi atașate dispozitivului de înțepare Glucoject® Dual PLUS, pentru colectarea de probe de sânge capilar din vârful degetului sau din locuri alternative, pentru autotestarea glicemiei.

Produs destinat utilizării la domiciliu.

Lancetele sterile sunt incluse de obicei în trusele pentru diabetici, împreună cu dispozitivul de înțepare și un glucometru. Lancetele personale care se folosesc cu Glucoject® Dual Plus nu sunt prevăzute pentru a fi utilizate de mai multe ori de către o singură persoană.

AVERTIZĂRI

 • Nu folosiți NICIODATĂ pentru mai mult de o persoană.
 • Folosiți o lanțetă nouă pentru fiecare testare și nu lăsați lanțeta în dispozitiv.

Spălați-vă mâinile sau locul alternativ de testare cu apă caldă și săpun. Clătiți și uscați bine înainte de testare.

 1. Deșurubați vârful dispozitivului de înțepare rotindu-l în sens invers acelor de ceasornic.
 2. Introduceți o lancetă nouă sterilă în suportul lanțetei, până la capăt. Răsuciți capacul acului. Înșurubați la loc vârful dispozitivului de înțepare.
 3. Setați adâncimea de penetrare rotind vârful. 1-2 pentru piele moale sau subțire, 3 pentru piele medie, 4-5 pentru piele groasă sau cu bătături.
 4. Trageți extremitatea glisantă pentru a arma dispozitivul de înțepare.
 5. Țineți dispozitivul bine sprijinit de deget și apăsați butonul de declanșare.
 6. Pentru a scoate lanceta utilizată, deșurubați vârful dispozitivului de înțepare și împingeți ejectorul lancetei în față, cu degetul mare, trăgând simultan extremitatea glisantă.

Bandelete de testare – GLUCOFIX TECH Sensor

GLUCOFIX TECH Sensor

Teste glicemie (Bandelete de testare)  pentru autocontrolul glicemiei.

Numai pentru: Glucometru GLUCOFIX ® TECH

 • Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare, pentru o testare în siguranță și pentru eliminarea corectă a deșeurilor.
 • AVERTIZARE: înscrieți data de aruncare (data deschiderii + 12 luni) pe eticheta flaconului.
 • AVERTIZARE: verificați întotdeauna unitatea de măsură a glucometrului de pe ecran.
 • A se folosi doar cu soluțiile de control GLUCOFIX® TECH Control.
 • Pentru uz extern.
 • Pentru autotestare.
 • Conforme cu EN ISO 15197:2015.

Cantitate: 50 buc/cutie

Teste glicemie (Bandelete de testare)  pentru autocontrolul glicemiei.

Bandeletele de testare GLUCOFIX® TECH Sensor trebuie să fie folosite exclusiv cu glucometrul GLUCOFIX® TECH 2K pentru glucoză și β-cetone, pentru
măsurarea cantitativă a nivelului glicemiei din sângele integral capilar proaspăt.

GLUCOFIX® TECH Sensor sunt destinate autotestării, pentru monitorizarea și controlul nivelurilor glicemiei la persoanele care suferă de diabet zaharat; de asemenea, pot fi utilizate în clinici, de către specialiștii în domeniul sănătății.

 • Păstrați flaconul cu bandeletele de testare într-un loc uscat , la o temperatură de 4 – 30°C . Nu congelați. Evitați căldura și lumina directă a soarelui.
 • Păstrați toate bandeletele nefolosite în flaconul original și, după ce ați luat una, închideți bine capacul,pentru a le păstra calitatea. Nu le transferați în alt recipient.
 • Nu folosiți bandeletele de testare după data de expirare.
 • Nu folosiți testele de glicemie mai mult de 12 luni după prima deschidere a flaconului . Vă recomandăm să notați data de aruncare (data deschiderii + 12 luni) pe etichetă.
 • Nu lăsați glucometrul, bandeletele de testare și celelalte elemente la îndemâna copiilor.
 • Manipulați flaconul și testele de glicemie cu mâinile curate și uscate.
 • Aruncați flaconul și bandeletele folosite conform reglementărilor locale.
 • AVEȚI ÎNTOTDEAUNA FOARTE MARE GRIJĂ la manipularea sângelui, a bandeletelor de testare, a lanțetelor și a glucometrului.

Testele de glicemie se scot din din flacon cu mâinile curate și uscate.
• Bandeletele de testare sunt numai de unică folosință. Nu folosiți bandeletele de testare dacă sunt umede, deteriorate sau păstrate într-un flacon deteriorat.
• Închideți bine flaconul imediat după ce ați scos o bandeletă de testare.
• Folosiți bandeleta de testare imediat.
• Nu testați sângele care curge sau țâșnește din locul puncției.
• Nu ungeți cu sânge bandeleta de testare.
• Nu apăsați forțat bandeleta de testare pe locul puncției.
• Nu atingeți bandeleta de testare după ce glucometrul a început numărătoarea inversă.

Pentru a scoate bandeleta de testare din dispozitiv, apăsați butonul de eliberare.
• Bandeletele de testare și lanțetele sunt considerate deșeuri periculoase o dată ce au fost folosite
pentru testarea glicemiei. Prin urmare, acestea trebuie eliminate conform reglementărilor locale
cu privire la deșeurile periculoase.

Rezultatele sunt echivalente cu concentrația de glucoză din plasmă. Intervalul de măsurare al bandeletelor de testare GLUCOFIX TECH Sensor este de 20 – 600 mg/dL.

KIT RAPID DE TESTARE COVID-19 – Casetă de testare a anticorpilor IgG și IgM

KIT RAPID DE TESTARE COVID-19 IgG/IgM (din Sange / Ser / Plasmă) – casetă de 25 kituri

* Aceste teste pot fi utilizate excluziv de personal medical specializat în cabinete medicale sau clinici.

Pentru detectarea rapidă, calitativă și diferentială a anticorpilor IgG și IgM pentru noul Coronavirus (2019) în sângele uman, ser sau plasmă.

 • Rezultate rapide și fiabile (în doar 2-10 minute)
 • Procedura simplă, timp redus – nu este necesară o pregatire specializată
 • Testul poate fi efectuat cu sânge (venos și capilar), ser sau plasmă
 • Dimensiunea mică a eșantionului este necesară: doar 5 µL de ser / plasmă sau o picătură (10 μL)  de sânge.
 • Toti reactivii necesari sunt inclusi și nu este necesar echipament
 • Sensibilitate ridicată (test IgG 97,2%; test IgM 87,9%) și specificitate (test IgG și IgM 100%)

Caseta de testare rapidă COVID-19 IgG / IgM a fost evaluată clinic de Spitalul Renmin – Universitatea Wuhan, China.https://italtrade.ro/wp-content/uploads/2021/03/IFU-51674-romana.pdf

Pe data de 6 Noiembrie va avea loc cursul practic PRP în Stomatologie susținut de Dr. Ada Epistatu

Programul cursului: 10:30 – 18:30

Locație: Calea București nr. 74, Tunari (Ilfov-Bucuresti)

Taxa de participare: 2490 lei (TVA inclus)

TAXA ASIGURĂ:

Participarea la curs
O centrifugă XC 2415
O cutie de eprubete de 9 ml
Diplomă de participare

 

ÎNSCRIERE: 
📩cursuri@italtrade.ro
📞0736627525

*Locuri limitate
Respectăm toate normele de igienă și de siguranță împotriva răspândirii COVID-19
Numărul maxim admis de participanți la curs este 10 pentru a respecta normele de siguranță și de distanțare socială în condițiile actuale.