Aries

“Calitatea înseamnă a face lucrurile corect atunci când nimeni nu se uită” Henry Ford

Compania Aries, a fost fondată în anul 1989 pornind de la ideea lui Dario Adda după ce a câștigat teren pe sectorul de mobilier medical pentru laboratoarele tehnicienilor dentari. Acesta a început prin a crea designul liniilor de mobilier pentru cabinete stomatologice sub conducerea lui Giampaolo, fiul fondatorului și a sotiei sale, dar și a arhitectului și designerului Silvia Polver, care creează designul tuturor modelelor.

In decursul a doua decenii, Aries a câștigat poziția de lider pe piața internatională cu mobilier medical de calitate înaltă, caracterizat de designul atent, cu particularități ergonomice vizibile, devotate profesioniștilor în căutare de excelență în termeni de funcționalitate și imagine.

Mobilierul ARIES a fost creat in funcție de criterii ergonomice ce stabilesc inălțimea rafturilor, accesibilitatea instrumentelor, a chiuvetelor, dar și dimensiunea containerelor, permițând operatorilor să lucreze în cele mai bune condiții. Mai mult, materialele, suprafețele și formele unităților de mobilier au fost concepute pentru a obține maximul de igienă prin curățare rapidă și eficientă, pentru prevenirea oricărui risc de contaminare bacterială.

CALITATE ȘI FLEXIBILITATE. Mobilierul ARIES este conceput cu tehnologii prietenoase cu mediul și materiale selecte de origine Italiană și Europeană. Instrumentele de producție, aplică tehnologie de ultimă oră pentru a prelucra foi de oțel electrogalvanizat si oțel inoxidabil. Unitățile sunt îmbracate în rășină epoxidica prin galvanizare în diferite culori. Capacitatea si flexibilitatea proceselor de producție permit companiei sa furnizeze atât comenzile mari cât și mobilier personalizat  în același timp de livrare, cu garanția calității asigurată de fiecare dată.

Produse

DECO

Această linie de mobilier are un impact vizual deosebit, care se inspiră din armonia moale a naturii și care se potrivește perfect cu formele rotunjite ale scaunelor dentare. Liniile curbate și neîntrerupte, fără colțuri, formează unități în formă pentru o organizare cât mai bună a spațiului pentru a facilita circulația.
Panourile frontale speciale din poliuretan fără mânere pot fi curățate cu ușurință pentru o igienă totală.

Un amestec perfect de estetică, calitate, funcții avansate și utilizare practică pentru a sprijini acei tehnicieni dentari care se ocupă și de comunicarea cu clienții lor.

ARIES oferă o gamă largă de blaturi de înaltă calitate, cu un aspect plăcut.
Pe lângă blaturile de lucru din sticlă, sunt disponibile și materiale tehnice precum Corian® și Compact Laminate (Stratificato HPL).

Natura modulară a SERIE DÉCO oferă o mare varietate de soluții care se încadrează perfect în orice cabinet stomatologic.

QUADRA 2

QUADRA2 este o linie de mobilier cu un stil simplu și esențial care combină caracteristicile tehnice și ergonomice în unități cu forme clare și riguroase. Pe lângă mobilierul pentru cabinetele stomatologice, acesta este disponibil și într-o versiune specifică concepută special pentru camera de sterilizare.
Volumele sale geometrice organizate pe suprafețe plane au un impact estetic deosebit și transmit imaginea unei cabinete dentare în care îngrijirea sănătății este furnizată conform unor criterii științifice stricte.

QUADRA2 poate fi prevăzută cu mânere drepte din oțel sau mânere curbate din aluminiu. Toate componentele sale au fost proiectate pentru asamblare ușoară.
Această linie de mobilier este caracterizată de picioarele încastrate care permit ca baza unității să adere perfect la podea, astfel încât obiectele mici și murdăria să nu poată pătrunde sub ea.

Mobilierul pentru camera de sterilizare a fost conceput pentru a gestiona toate fazele acestei secvențe stricte de operații care trebuie efectuate pentru a distruge toate microorganismele periculoase din instrumente.

TREND

Această linie are un design compact care îndeplinește nevoia de eficiență și funcțiile unui cabinet stomatologic cu un stil contemporan, care este foarte apreciat de profesioniști tineri și deștepți.

Unitățile își combină personalitatea netedă cu eleganța îngrijită a liniilor și volumelor lor, care sunt definite de o structură mare de pod din laminat de 7 cm grosime, care poate găzdui de la 2 la 4 unități de depozitare. TREND include o gamă largă de accesorii și elemente alternative, cum ar fi unități de perete, unități înalte și dulapuri cu role pentru o mai mare flexibilitate.

TREND include, de asemenea, o unitate înaltă de sine stătătoare, cu chiuvetă separată de unitatea principală, care poate fi amplasată aproape de alimentarea cu apă.
În caz contrar, chiuveta poate fi încorporată și în blatul de lucru. Toate materialele și formele au fost concepute pentru igienizarea optimă a cabinetului stomatologic. Spațiul larg de sub unitate facilitează operațiunile de curățare.

TREND este disponibil și cu sertare cu sistem de deschidere ‘pushpull’ fără mânere.

SWING

O inspirație minimalistă pentru a crea mobilier cu claritate și geometrie riguroasă.
SWING are panouri frontale metalice și se caracterizează printr-o gamă largă de accesorii pentru a satisface toate nevoile operaționale ale cabinetului stomatologic.
Sertarele pot fi prevăzute cu mânere sau cu sistemul de deschidere „push-pull”.

La fel ca SOUL, de asemenea, SWING are trei sisteme diferite de susținere: cadru din aluminiu cu picioare vizibile, soclu și fixare pe perete.
Sertarele au ghidaje laterale „quadro” cu închidere amortizată și la cerere pot fi furnizate ghidaje „push-pull”.

SOUL

O linie de mobilier cu un stil minimalist care combină geometria netedă a volumelor cu culorile panourilor frontale din sticlă sau laminat.
Această alegere de stil nu separă rigurozitatea liniilor esențiale de căldura emoțiilor.
În orice caz, aceasta este o alegere clară care caracterizează cabinetul stomatologic prin transmiterea acestuia eleganță, precum și un mod clar personal.

Este emolient, hidratant, calmant și protejează funcționalitatea filmului hidrolipidic al pielii. Curăță pielea cu o senzație plăcută de hidratare și calmează orice înroșire. Este recomandat pentru curățarea delicată, hidratantă și liniștitoare a pielii normale, uscate și / sau sensibile. Recomandat în special pentru curățarea delicată a pielii persoanelor în vârstă și a copiilor. Potrivit atât pentru duș, cât și pentru baie, poate fi folosit și pe păr. Este capabil să îndepărteze impuritățile pielii într-un mod natural.

SOUL se remarcă prin panourile sale din sticlă. Sticla este un material valoros, ecologic și puternic, ușor de igienizat. Sistemul de deschidere este prevăzut numai cu ghidaje glisante push-pull pentru sertare și balamale amortizate pentru uși.
SOUL are trei sisteme diferite de susținere: cadru din aluminiu cu picioare vizibile, soclu și fixare pe perete.

BOX

ARIES a dezvoltat un sistem unic pentru gestionarea produselor de unică folosință care sunt adesea utilizate și spre deosebire de produsele similare de pe piață, unitățile de perete ale BOX sunt foarte practice.
Containerele-dozatoare au fost proiectate pentru a identifica cu ușurință produsul necesar și sunt complet detașabile pentru o curățare ușoară.

Unități de perete cu un design drept și fin care se potrivesc perfect cu un stil de mobilier minimalist.
Sunt disponibile cu lungimea de 50 și 100 cm și în diferite culori pentru a se potrivi oricărei practici stomatologice.
Unitățile de perete QuadraBOX sunt disponibile în două versiuni:
– ușă din metacrilat din satin în alb, albastru și verde
– ușă din sticlă colorată în diferite culori

Unitățile de perete sunt echipate cu dozatoare proprii în care sunt introduse produse de unică folosință.

Distribuitoarele sunt detașabile pentru a facilita încărcarea și curățarea în interiorul dulapului de perete.

Distribuitoarele sunt echipate cu protecție din cauciuc transparent pentru a proteja produsele de unică folosință de contaminarea volatilă prezentă în cabinetul stomatologic.

Pe data de 6 Noiembrie va avea loc cursul practic PRP în Stomatologie susținut de Dr. Ada Epistatu

Programul cursului: 10:30 – 18:30

Locație: Calea București nr. 74, Tunari (Ilfov-Bucuresti)

Taxa de participare: 2490 lei (TVA inclus)

TAXA ASIGURĂ:

Participarea la curs
O centrifugă XC 2415
O cutie de eprubete de 9 ml
Diplomă de participare

 

ÎNSCRIERE: 
📩cursuri@italtrade.ro
📞0736627525

*Locuri limitate
Respectăm toate normele de igienă și de siguranță împotriva răspândirii COVID-19
Numărul maxim admis de participanți la curs este 10 pentru a respecta normele de siguranță și de distanțare socială în condițiile actuale.