Aloe Vera, „elixirul tinereții”

Aloe vera este o plantă suculentă, cu tulpini groase și frunze cu țepi. Tulpina cărnoasă conține gel și suc de Aloe Vera, care se folosesc în diverse scopuri, de acum mii de ani, ca remediu universal cu numeroase beneficii si aplicatii in medicina si in cosmetică.

Avand peste 75 de substante active, este recunoscută pentru efectul de calmare a arsurilor și iritațiilor și pentru susținerea oferită sistemului imunitar. Conţine peste 270 de vitamine, minerale, enzime şi aminoacizi, care contribuie la menţinerea unui tonus bun. Aloe Vera este bogată în antioxidanți, principalele substante cu acțiune atioxidantă fiind manganul, cuprul, seleniul, vitaminele A, B4, B9, B12, C si E și cisteina (un aminoacid implicat în activarea globulelor albe și în vindecarea rănilor). De asemenea, Aloe Vera este și cea mai bioactivă dintre toate speciile de Aloe.

Aloe vera si beneficiile pentru protejarea sau refacerea pielii:

Gelul din frunzele de aloe vera se folosesc de sute de ani pentru rolul său hidratant si pentru faptul că favorizează vindecarea pielii. Totodată, substanțele active din plantă încetinesc schimbările degenerative ale pielii și stimulează producția de colagen și de elastină, care ajută la vindecarea si refacerea pielii. Aceste acțiuni recomandă aloe vera drept un element benefic în:

  • Calmarea iritațiilor – Acțiune antiseptică, antiiritantă și hidratantă a gelului din aloe vera face din această plantă un adjuvant în calmarea iritațiilor pielii.
  • Protecția împotriva razelor UV – Aloe vera ajută la calmarea arsurilor solare, fiind în același timp și o plantă care contracarează îmbătrânirea pielii, o consecință a expunerii la razele UV
  • Protecția pielii în timpul tratamentelor cu radiații
  • Reduce acneea – Aloe vera ajută la reducerea acneei prin efectul sau antibacterian, de stimulare a regenerării pielii și de hidratare.
  • Reduce cearcănele și pungile de sub ochi
  • Întârzie apariția ridurilor – Extractul de Aloe vera reprezintă un ingredient cheie în produsele de îngrijire cu efect antiaging. Substanțele active din Aloe stimulează activitatea fibroblastelor, un grup de celule implicate în sinteză colagenului. Studiile confirmă aceste efecte. Aplicarea regulată, timp de cel puțin trei luni, a dus la o producție mai mare de colagen și a îmbunătățit vizibil elasticitatea pielii.

Produse din aloe-vera 100% pur

PRODUSELE ZUCCARI

Zuccari este un punct de întâlnire între frumusețe și natură.

O companie specializată intr-o gama larga de produse pe bază de ingrediente naturale, menite sa satisfacă solicitarile clientilor săi. Compania a debutat cu produse New Age, apoi gama de produse a fost extinsă și cu cosmetice și suplimente alimentare pentru a include o gamă variată de produse precum:

  • Suplimente și produse cosmetice cu Aloe Vera de înaltă calitate
  • Produse cosmetice pe bază de ingrediente naturale
  • Produse pe bază de plante

Pe piața Europeană, ZUCCARI ocupă în prezent o poziție de lider incontestabil în sectorul sănătății și al cosmeticelor naturale. Un brand premium cu produse de înaltă calitate pe bază de plante, vândute în farmaciile de peste tot în lume.

Pe data de 6 Noiembrie va avea loc cursul practic PRP în Stomatologie susținut de Dr. Ada Epistatu

Programul cursului: 10:30 – 18:30

Locație: Calea București nr. 74, Tunari (Ilfov-Bucuresti)

Taxa de participare: 2490 lei (TVA inclus)

TAXA ASIGURĂ:

Participarea la curs
O centrifugă XC 2415
O cutie de eprubete de 9 ml
Diplomă de participare

 

ÎNSCRIERE: 
📩cursuri@italtrade.ro
📞0736627525

*Locuri limitate
Respectăm toate normele de igienă și de siguranță împotriva răspândirii COVID-19
Numărul maxim admis de participanți la curs este 10 pentru a respecta normele de siguranță și de distanțare socială în condițiile actuale.