Aparat vizualizare vene Veinlite

Din 1999, peste 70.000 de profesioniști din domeniul medical au ajuns să se bazeze pe dispozitivele de localizare a venelor Veinlite® pentru un acces simplu și consecvent la vene dintr-o singură puncție. Dacă încercările IV eșuate sunt un eveniment zilnic în rândul echipei dumneavoastră, nu vă lăsați frustrat… achiziționați Veinlite!

Cu produsele Veinlite®, puteți localiza și accesa venele în câteva secunde – chiar și la cei mai dificili pacienți, fie din cauza vârstei, greutății sau a tonusului pielii.

Aparatele pentru detectarea venelor Veinlite® dezvăluie venele și structura venoasă înconjurătoare, acționând în același timp ca un garou și împiedicându-le să se rostogolească în timpul puncției. Accesul la vene cu un singură puncție nu a fost niciodată mai ușor!

De încredere. Chiar și pentru începători.

Dispozitivele de vizualizare vene Veinlite® sunt concepute pentru a oferi un rezultat fiabil și dovedit în ceea ce privește accesul venos – indiferent dacă sunteți începător sau profesionist.

Urmăriți cum o asistentă medicală studentă utilizează Veinlite LED+ pentru a realiza cu succes o plasare a cateterului intravenos.

Cum funcționează Veinlite®?

Veinlite® produce un inel de lumină strălucitoare care este focalizată în jos și în centrul inelului. Atunci când un Veinlite® este plasat pe piele, lumina luminează uniform țesuturile superficiale din interiorul inelului. Sângele dezoxigenat din vene absoarbe lumina, astfel încât venele apar ca linii întunecate în interiorul zonei iluminate. Plasarea unei presiuni ușoare pe Veinlite® întinde pielea și încordează vena pentru a facilita introducerea acului prin deschiderea din inel.

Cât de bine funcționează Veinlite® în întuneric?

Veinlite® sunt foarte bune în situații de lumină slabă. Dacă lucrați noaptea într-un spital, puteți pune perfuzii fără să aprindeți luminile. Dacă sunteți un ambulanțier care pune perfuzii afară pe timp de noapte sau în orice altă situație întunecată, vă vor fi de folos Veinlite® portabile, deoarece acestea oferă o vizualizare și mai bună a venei atunci când lumina ambientală este scăzută.

Cât de adânc pătrunde lumina dispozitivelor de vizualizare vene Veinlite®?

Adâncimea depinde de model: lumina de la unitățile cu fibră optică pătrunde până la un centimetru de adâncime, iar lumina de la modelele portabile pătrunde în mai mică măsură, dar întrebarea mai importantă este până la ce adâncime pot fi văzute venele. În mod obișnuit, venele pot fi văzute până la 6 mm dacă sunt vene suficient de mari pentru a susține o perfuzie. Venele foarte înguste nu pot fi văzute atât de adânc.

Ce diferențiază produsele Veinlite®?

Dovedit în studii clinice randomizate, Veinlite® este singurul instrument de acces venos care îmbunătățește ratele de succes ale accesului intravenos față de standardul de îngrijire. S-a constatat că nicio altă tehnologie pentru venele superficiale – cum ar fi dispozitivele cu infraroșu apropiat (NIR), nu a oferit o îmbunătățire măsurabilă a accesului venos în rândul adulților și copiilor.

Care model Veinlite® este potrivit pentru dumneavoastră?

Lucrul cu pacienți de toate vârstele: Alegeți Veinlite LED+®, cea mai versatilă unealtă de acces venos, potrivită pentru utilizarea la adulți și copii.

Lucrul într-un cabinet stomatologic: Alegeți Veinlite LED+®, un instrument neprețuit pentru stomatologii care efectuează proceduri de acces intravenos și PRF.

Lucrul cu copii: Alegeți Veinlite PEDI2® dacă lucrați cu copii și adolescenți (0-17 ani).

Lucrul doar cu nou-născuți: Alegeți Veinlite NEO® dacă lucrați exclusiv cu nou-născuți (0-8 săptămâni).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *