Beneficiile epilării cu laser

Beneficiile epilării cu laser se bazează pe modul în care funcționează, deoarece poate să îndepărteze părul fără a deteriora pielea. Din punct de vedere tehnic, epilarea cu laser se realizează prin fototermoliză selectivă. Aceasta înseamnă că lumina este absorbită de păr, mai exact de melanina din păr. Lumina absorbită este transformată în căldură, care distruge părul și îl împiedică să se reproducă.

Care sunt beneficiile epilării cu laser?

Principalele și cele mai cunoscute beneficii ale epilării cu laser sunt:

  • Este cea mai eficientă metodă de îndepărtare a părului,
  • Nu simți disconfort,

Un factor care iese în evidență printre avantajele epilării cu laser este faptul că nu există prea multă durere, ca în cazul epilarii cu ceară. Este firesc sa simti puțină arsură în zonă, mai ales la primele ședințe.

Pe parcursul tratamentului, ședințele devin mai puțin dureroase pe măsură ce firele devin mai subțiri. Intensitatea disconfortului poate varia în funcție de sensibilitatea persoanei, de zona tratată (locurile în care pielea este mai subțire dor mai mult) și de faza ciclului menstrual la femei.

  • Este versatilă, potrivită pentru orice tip de păr și piele,
  • Previne tăieturile și arsurile,

Atunci când utilizați alte metode de epilare, cum ar fi lamele, aparatele de ras sau ceara, vă expuneți la riscuri precum tăieturi, zgârieturi, arsuri, etc. În cazul epilării cu laser, nu este cazul de așa ceva.

Prin epilarea cu laser, pielea ta va rămâne intactă deoarece nu va exista nicio deteriorare a acesteia.

  • Oferă o stimă de sine crescută,

Multe dintre persoanele care decid să opteze pentru epilarea cu laser o fac pentru stima lor de sine. Chiar dacă îndepărtarea părului nu determină în niciun moment valoarea unei persoane și este o acțiune opțională care poate să nu funcționeze pentru toată lumea, uneori excesul de păr poate duce la complexe care pot fi rezolvate doar prin această metodă.

  • Prevenirea și eliminarea bolilor,

Dermatologii recomandă epilarea cu laser pentru a preveni anumite probleme ale pielii, mai ales:

Foliculita – Apare atunci când foliculii de păr devin inflamați din cauza unei infecții bacteriene sau fungice. Se manifestă prin coșuri mici pe piele, unde crește părul nou.

Hirsutism – Păr în exces.

  • O metodă economă de epilare.

Epilarea cu laser este o metodă de a economisi bani, fiind o metodă de epilare definitivă. Ca atare, nu va mai trebui să investești constant în metode nedefinitive. În plus, odată ce vei termina ședințele necesare, vei avea nevoie doar de puțină întreținere pentru părul rezidual.

beneficiile epilarii cu laser

Pe data de 6 Noiembrie va avea loc cursul practic PRP în Stomatologie susținut de Dr. Ada Epistatu

Programul cursului: 10:30 – 18:30

Locație: Calea București nr. 74, Tunari (Ilfov-Bucuresti)

Taxa de participare: 2490 lei (TVA inclus)

TAXA ASIGURĂ:

Participarea la curs
O centrifugă XC 2415
O cutie de eprubete de 9 ml
Diplomă de participare

 

ÎNSCRIERE: 
📩cursuri@italtrade.ro
📞0736627525

*Locuri limitate
Respectăm toate normele de igienă și de siguranță împotriva răspândirii COVID-19
Numărul maxim admis de participanți la curs este 10 pentru a respecta normele de siguranță și de distanțare socială în condițiile actuale.