Liftingul chirurgical vs. fillerul dermic.

          Aveți cu adevărat nevoie de o intervenție chirurgicală?

În ultimii doi ani, standardele de frumusețe au evoluat către dorința de a avea o treime inferioară pătrată a feței. În acest articol, vom explora diferitele metode de obținere a acestui aspect.

Fețele mai unghiulare dau o impresie mai mare de siguranță și forță și arată mai bine pe ecrane.

Pe lângă aceasta, un aspect tineresc este caracterizat de linii definite pe față. Atunci când linia maxilară începe să își piardă definiția, fața pare mai puțin netedă și mai puțin tânără.

Din ce în ce mai mulți pacienți au solicitat forma fețelor precum a celebrităților ca Bella Hadid, Keira Knightley și Olivia Wilde. Toate acestea au un lucru în comun: o linie a maxilarului mai definită și o bărbie mai proeminentă.

Cum să obțineți un lifting facial?

Liftingul facial este foarte popular în rândul populației și există două modalități de a face această procedură: alegerea unei proceduri chirurgicale sau alegerea uneia nechirurgicale. Vom trece în revistă avantajele și dezavantajele fiecăreia dintre aceste metode.

‍Facelift prin intervenție chirurgicală

Un lifting facial chirurgical are ca scop întinerirea aspectului feței și a gâtului prin întinderea și netezirea pielii și a țesuturilor subiacente. Acesta poate ajuta la reducerea laxității, a ridurilor și a altor semne de îmbătrânire. Cu toate acestea, este important să rețineți că un lifting facial este o procedură chirurgicală cu riscuri asociate.

1. Invazivitatea

Tratamentele chirurgicale, prin natura lor, implică incizii, manipularea țesuturilor și anestezie. Această invazivitate poate duce la o perioadă de recuperare mai lungă și mai inconfortabilă în comparație cu opțiunile nechirurgicale, care au adesea o perioadă de repaus minimă.

2. Riscul de complicații

Procedurile chirurgicale comportă riscuri inerente, inclusiv infecții, sângerări, cicatrici și complicații legate de anestezie.

3. Perioadă de recuperare mai lungă

Recuperarea în urma unei intervenții chirurgicale poate dura de la săptămâni până la luni, timp în care pacienții pot fi nevoiți să limiteze activitatea fizică, să-și ia concediu de odihnă și să evite anumite activități.

4. Cicatrizarea

Procedurile chirurgicale au ca rezultat, de obicei, un anumit grad de cicatrizare, care poate fi vizibilă în funcție de localizarea inciziilor și de factorii individuali de vindecare.

Lifting facial fără intervenție chirurgicală

Dacă nu sunteți dispus să treceți pe sub cuțit, iată câteva alternative comune de tratament nechirurgical pentru a obține un efect asemănător unui lifting facial:

Toxina botulinică

Aceste injecții cu neurotoxină pot relaxa temporar mușchii responsabili de apariția ridurilor și a liniilor fine, în special pe frunte și în jurul ochilor. Ele pot oferi un aspect mai neted și mai tineresc.

Thread Lift

Un lifting cu fire este o procedură minim invazivă în care firele dizolvabile sunt inserate sub piele pentru a ridica și strânge țesutul flasc. Aceasta poate oferi un efect de lifting subtil fără intervenție chirurgicală.

‍Peelinguri chimice

Peelingurile chimice utilizează soluții chimice pentru a îndepărta stratul superior al pielii, ceea ce duce la îmbunătățirea texturii pielii, reducerea liniilor fine și o strălucire mai tinerească.

Fillere cu acid hialuronic

Umpluturile cu acid hialuronic pentru față sunt metode nechirurgicale foarte eficiente pentru îmbunătățirea trăsăturilor dvs. unice și pentru reducerea aspectului ridurilor și pliurilor.

Pentru cei care doresc să obțină pomeți semnificativi și proeminenți, puteți utiliza un filler cu acid hialuronic cu scopul de a ridica, proiecta, defini sau evidenția aceste zone.

HYAcorp Face este singura soluție de care aveți nevoie pentru a obține pomeți și o linie a maxilarului definită și ascuțită. Formula sa reticulată a fost concepută pentru a îmbunătăți contururile faciale și pentru a restabili structurile anatomice pierdute ale feței.

Toate aceste soluții trebuie să fie supravegheate de către profesionistul dumneavoastră de încredere. La HYAcorp, vă recomandăm întotdeauna să vă asigurați că obțineți o evaluare personalizată în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Contactați-ne pentru a afla mai multe informații despre medicul potrivit pentru utilizarea produselor HYAcorp.

 

Pe data de 6 Noiembrie va avea loc cursul practic PRP în Stomatologie susținut de Dr. Ada Epistatu

Programul cursului: 10:30 – 18:30

Locație: Calea București nr. 74, Tunari (Ilfov-Bucuresti)

Taxa de participare: 2490 lei (TVA inclus)

TAXA ASIGURĂ:

Participarea la curs
O centrifugă XC 2415
O cutie de eprubete de 9 ml
Diplomă de participare

 

ÎNSCRIERE: 
📩cursuri@italtrade.ro
📞0736627525

*Locuri limitate
Respectăm toate normele de igienă și de siguranță împotriva răspândirii COVID-19
Numărul maxim admis de participanți la curs este 10 pentru a respecta normele de siguranță și de distanțare socială în condițiile actuale.