Remodelarea corporală cu icoone

Ridică mână dacă vrei să ai un instrument care să îți elimine excesul de grăsime și să îți tonifieze corpul fără ca tu să depui vreun efort. Ei bine, icoone Laser Med combină efectele Stimulării Alveolare Multi Micro cu acțiunea surselor de lumină LED și LASER, pentru rezultate de neegalat atât din punct de vedere estetic cât și din punct de vedere al remodelării corporale.

Zone de grăsime rezistente la dietă și sport

Să ai picioare tonifiate și subțiri după lungi antrenamente poate să nu fie suficient dacă din profil, în oglindă, vezi în continuare grăsime în jurul abdomenului. În mod similar, să reușești să pierzi o mărime sau două la pantaloni poate să nu fie obiectivul dorit dacă fesele și coapsele tale sunt în continuare umflate.

Straturile de țesut adipos rezistente la dietă și exerciții fizice au o predilecție pentru anumite zone ale corpului:

 • Acumularea de grăsime în zona abdominală este foarte frecventă, mai ales după menopauză, când efectul hormonilor feminini dispare, iar nu de puține ori nici măcar dietele stricte sau exercițiile abdominale nu dau rezultate satisfăcătoare;
 • Coapsele sunt o îngrijorare pentru multe femei, deoarece structura corpului feminin tinde adesea să concentreze grăsimea de rezervă în această zonă din motive hormonale;
 • Acumularea de grăsime sub fese afectează nu doar persoanele supraponderale, ci și femeile subțiri din cauza morfologicei corpului lor. Aceste buzunare de grăsime în formă de semilună de sub mușchii gluteus se numesc „banana rolls”.
Ce înseamnă remodelarea corporală?

Reducerea grăsimii subcutanate fără bisturiu, fără posibilele efecte secundare, anestezie și timp îndelungat de recuperare este visul multor oameni.

Vestea bună este că, în zilele noastre, există un mod non-invaziv de a-ți transforma corpul în mod complet. icoone este unul dintre cele mai eficiente dispozitive pentru reconturare corporală nechirurgicală datorită Roboderm®, o tehnologie inovatoare care produce Stimulare Alveolară Multi Micro (SAMM). Acest tip de stimulare mobilizează țesutul cutanat și subcutanat până la cele mai profunde straturi, stimulează circulația, drenează lichidele și reduce depozitele de grăsime.

Această tehnologie unic-patentată este încorporată în toate piesele de mână icoone, care sunt echipate cu microstimulatoare ce masează pielea precum sute de mâini micuțe, producând până la 21,600 microstimulări pe minut.

icoone are, de asemenea, proprietatea care permite celor două capete de masaj să trateze părți simetrice ale corpului. Mai mult, încorporează sursele de  lumina LED și Laser care pot fi folosite împreună sau separat, sporind efectul în zonele unde grăsimea este mai rezistentă la diete și sport, ajutând la reducerea mărimii celulelor adipoase. În acest mod, depozitele de grăsime sunt mobilizate și reduse, conturând silueta în locurile unde este nevoie. Tratamentul, care este complet nedureros, ba chiar plăcut și relaxant, poate fi personalizat pentru nevoile fiecărui individ.

remodelarea corporala cu icoone

O altă problemă care poate fi combătută cu ajutorul icoone este pielea lăsată. Îmbătrânirea sau scăderile rapide în greutate pot face pielea să își piardă fermitatea și să capete un aspect de sacoșă, iar aceste efecte nu pot fi inversate prin simple antrenamente.

 

Arii ale corpului care își pierd rapid tonusul

Pielea este în corelație foarte strânsă cu țesutul de dedesubt. Nu trebuie să ne imaginăm pielea precum un strat care se odihnește pe corpul nostru, dar ca pe un întreg, împreună cu țesutul subcutanat. Când fibrele de colagen și elastină găsite în țesutul subcutanat, devin mai subțiri, mai rigide și fragile, sau când țesutul devine mai gol din cauza pierderii de grăsime, pielea se lasă și se poate întâmpla acest lucru în mai multe zone ale corpului:

 • Fața, care își pierde tonusul pe măsură ce anii trec, pentru că țesutul de legătură subcutanat își pierde cantitatea de colagen, iar obrajii și bărbia încep să „cadă”.
 • Gâtul, o parte a corpului unde pielea este fragilă și subțire, poate arăta semne de îmbătrânire chiar înainte ca pielea de pe față să o facă.
 • Stomacul este una dintre primele victime ale lăsării pielii, după ce pierzi multă greutate într-un timp scurt, dar mâinile și picioarele pot fi și ele afectate de acest lucru.
 
 Strângerea pielii cu LED și Laser

Straturile pielii sunt strâns interconectate, iar micro-masajul cu piesele de mână icoone are efecte multiple, documentate, care acționează asupra cauzelor care stau la baza relaxării pielii:

 • Îmbunătățește microcirculația cutanată.
 • Stimulează producția de elastină și colagen de către fibroblaste.
 • Țesutul devine mai ferm și mai tonifiat.
icoone

Mai mult, pe arii specifice ale corpului, precum pe fesieri, este posibil să îmbunătățim efectul tonifiant al icoone folosind piesa de mână care incorporează surse de lumină LED și Laser, pentru un efect mai notabil de „push-up”. În plus, combinația dintre luminile LED, Laser și microstimulări crește efectul asupra fibroblastelor și producției de colagen pentru rezultate de lungă durată.

Icoone Laser Med acționează prin lumina Laser și LED asupra porilor membranari ai celulelor care activează mitocondria, „uzina energetică a celulei”. Acest proces îmbunătățește oxigenarea celulară, stimulează drenajul celular și lipoliza.

 • Rejuvenarea pielii cu lumină LED

Lungimea de undă de 650 nm a icoone Lasere Med promovează reînnoirea celulară prin stimularea producției de colagen și elastină și îmbunătățește microcirculația venoasă și limfatică. Pentru aplicații postoperatorii, promovează vindecarea celulară și oxigenarea pielii, în timp ce reduce inflamația, umflăturile și durerea.

 • Remodelarea corporală cu LASER

Lungimea de undă de 915 nm a icoone Laser Med stimulează celulele adipoase prin lipoliză, ceea ce facilitează reducerea celulitei, microcirculația și ajută la tonifierea corpului.

remodelarea corporala cu icoone

Pe data de 6 Noiembrie va avea loc cursul practic PRP în Stomatologie susținut de Dr. Ada Epistatu

Programul cursului: 10:30 – 18:30

Locație: Calea București nr. 74, Tunari (Ilfov-Bucuresti)

Taxa de participare: 2490 lei (TVA inclus)

TAXA ASIGURĂ:

Participarea la curs
O centrifugă XC 2415
O cutie de eprubete de 9 ml
Diplomă de participare

 

ÎNSCRIERE: 
📩cursuri@italtrade.ro
📞0736627525

*Locuri limitate
Respectăm toate normele de igienă și de siguranță împotriva răspândirii COVID-19
Numărul maxim admis de participanți la curs este 10 pentru a respecta normele de siguranță și de distanțare socială în condițiile actuale.