Terapia de compresie în viața de zi cu zi

Terapia de compresie este o tehnică terapeutică care presupune aplicarea unei presiuni controlate pe anumite zone specifice ale corpului. Beneficiile asupra sănătății sunt atât de variate încât, în zilele noastre, nu doar pacienții recurg la acest tip de terapie, ci publicul larg.

Mecanismul principal din spatele compresiei constă în capacitatea sa de a susține circulația sângelui, ghidându-l ușor înapoi spre inimă și permițând ca sângele dezoxigenat să fie schimbat cu sânge oxigenat. Îmbunătățirea circulației poate fi benefică pentru reducerea umflăturilor și promovarea vindecării în diverse afecțiuni medicale și după intervenții chirurgicale.

Terapia prin compresie se extinde dincolo de îngrijirea postoperatorie, dovedindu-se a fi o abordare versatilă și proactivă a stării generale de bine. Un exemplu de articol de compresie sunt jambierele ACTIVE de la LIPOELASTIC, un mare ajutor în susținerea sistemului limfatic. Aplicarea unei presiuni ușoare asupra pielii ajută la stimularea drenajului limfatic și la reducerea retenției de lichide. Efectele sunt vizibile în oglindă – datorită fluxului sanguin îmbunătățit, aceștia ajută la reducerea aspectului celulitei.

Dacă dețineți deja o pereche de jambiere de compresie, purtați-le! Mulți dintre pacienții noștri poartă articole de compresie pentru sport, pentru treburile zilnice și chiar în timpul călătoriilor.

Nu toate jambierele sunt la fel, mai ales când vine vorba de compresie. Dacă vă decideți să investiți în jambiere de compresie de calitate, alegeți un dispozitiv medical certificat care oferă compresie de grad medical. Căutați jambiere confecționate din țesături respirabile, care elimină umezeala, pentru a vă menține confortul în timpul purtării prelungite. Asigurați-vă că alegeți mărimea potrivită; dimensiunea corectă este crucială pentru ca compresia să funcționeze eficient.

Mărturiile clienților despre terapia de compresie Lipoelastic

Magda a suferit o operație de augmentare a sânilor în noiembrie anul trecut, și-a încheiat convalescența și a revenit la antrenamentele din sala de sport.

Pentru antrenamentul de fitness, Magda folosește sutienul de compresie PI Unique, disponibil la LIPOELASTIC.

PI Unique permite circulația aerului, împiedică acumularea de umiditate și, prin urmare, este perfect pentru a fi folosit ca bustieră de sport după finalizarea îngrijirilor postoperatorii.

” În sfârșit, pot să-mi arăt noul bust în sala de sport! Croiala sutienului îmi evidențiază frumos curbele feminine și îmi permite să port un tricou cu decolteu adânc. Închiderea fermoarului în față nu este doar confortabilă, ci și o caracteristică de design plăcută a sutienului. Îmi plac toate cele trei culori în care este disponibil! Pi Unique este cu adevărat adaptat pentru sport, cusăturile nu te taie, sânii nu îți țopăie în el și este, mai mult decât atât, sigur”, spune Magda despre sutienul PI Unique.

 

terapia de compresie

Pe data de 6 Noiembrie va avea loc cursul practic PRP în Stomatologie susținut de Dr. Ada Epistatu

Programul cursului: 10:30 – 18:30

Locație: Calea București nr. 74, Tunari (Ilfov-Bucuresti)

Taxa de participare: 2490 lei (TVA inclus)

TAXA ASIGURĂ:

Participarea la curs
O centrifugă XC 2415
O cutie de eprubete de 9 ml
Diplomă de participare

 

ÎNSCRIERE: 
📩cursuri@italtrade.ro
📞0736627525

*Locuri limitate
Respectăm toate normele de igienă și de siguranță împotriva răspândirii COVID-19
Numărul maxim admis de participanți la curs este 10 pentru a respecta normele de siguranță și de distanțare socială în condițiile actuale.