DermLite

Detecteaza cancerul de piele la timp

DermLite

Detecteaza cancerul de piele la timp

Italtrade ofera gama completa de produse DermLite

Linia de dispozitive DermLite permite ochilor instruiți să detecteze din timp cancerul de piele și alte tipuri de afecțiuni ale pielii. Fiecare DermLite include un obiectiv de mărire, iluminare cu diode luminoase (LED) și majoritatea au filtre de polarizare pentru reducerea strălucirii. Aceste filtre de polarizare elimină ecesitatea contactului cu pielea și a lichidelor necesare, permițând o examinare mai rapidă și mai convenabilă.

DermLite este portabil

Spre deosebire de marea majoritate a altor dispozitive pentru diagnosticarea leziunilor cutanate, DermLite este conceput pentru a fi suficient de mic, astfel încât să puteți lua cu ușurință oriunde doriți.

DermLite este eficient

Odată cu eliminarea fluidelor de imersiune, nu este necesară nicio configurare. Inconvenientele fluidelor de imersie sunt un lucru din trecut. Veți lucra mai repede, permițându-vă să examinați mai multe leziuni la mai mulți pacienți decât oricând. În plus, LED-urile DermLite durează mult mai mult, folosesc mult mai puțină energie și sunt mai albe și mai strălucitoare decât becurile vechi folosite în alte dispozitive.

DermLite este viitorul

Clasele întregi de rezidenți dermatologi folosesc DermLite ca instrument de detectare a cancerului de piele, datorita portabilitatii, eficienței și confortului. Faceți DermLite o parte a viitorului dvs. astăzi.

Contact Dermlite

Contacteaza-ne pentru a primii oferta completa de produse DermLite.