Dermlite

DermLite - cel mai bine vândut dermatoscop din lume

Misiunea DermLite este să creeze instrumente de ce mai înaltă calitate, simplu de folosit pentru dermatoscopie și să ofere servicii impecabile clienților săi.

Produsele DermLite sunt construite manual de către cei mai pricepuți tehnicieni din sudul Californiei. 

Compania a fost fondată în anul 1999 în California și este recunoscută pentru design-ul de produs de ultimă generație cu performanțe înalte, eficiență și durată lungă de viață.

Designul produselor Dermlite este focalizat pe utilizator, pentru a îi ușura activitățile de zi cu zi prin produse intuitive și ușor de folosit. Acest lucru permite clienților noștri să se concentreze pe ce este cu adevărat important: pacientul.

Produse

DermLite DL4

Dermatoscopul DermLite de generația a 4-a a fost conceput
de la bază pentru a fi mai rafinat în fiecare detaliu. 

Un design din aluminiu uimitor de neted, optimizat din punct de vedere ergonomic, la fel de ușor de dezinfectat pe măsură ce se mulează confortabil pe mâna dvs., DermLite DL4 ultra-compact oferă versatilitate fenomenală, cea mai mare optică și spectrul de culoare semnat de DermLite care a fost optimizat pentru a evidenția structurile leziunilor cele mai critice pentru detectarea precoce – chiar la îndemână. Sistemul de polarizare brevetat al DL4 oferă o viziune de o claritate de neegalat – adânc în leziune. 

Plăcuța sa din sticlă (cu reticul de 10 mm) se fixează pur și simplu, iar dispozitivele dvs. inteligente (smartphone-uri și tablete) se atașează magnetic, permițându-vă să faceți fotografii clinice și dermoscopice mai repede ca niciodată.

Dermatoscopul DermLite din a 4-a generație a fost conceput de la bază pentru a fi mai rafinat în fiecare detaliu. Un exterior din aluminiu uimitor de neted, optimizat din punct de vedere ergonomic, la fel de ușor de dezinfectat pe măsură ce se mulează confortabil pe mâna ta, DermLite DL4 oferă versatilitate fenomenală, cea mai mare optică a oricărui DermLite de buzunar și control instantaneu de pornire / oprire chiar la vârful degetelor .

Construit pe baza iluminării polarizate și ne-polarizate dovedite de DL3 și a duratei de viață a bateriei, DL4 oferă acum două niveluri de luminozitate, un câmp vizual mai mare (folosind un obiectiv ø30mm), o imagine îmbunătățită a pigmentării mai profunde cu două niveluri de control al spectrului de culoare (PigmentBoost Plus ) și este încă cu peste 25% mai mică decât generația anterioară.

DL4 utilizează conectivitate instantanee pentru a obține un confort inovator și fluxuri de lucru rapide. Nu numai că placa frontală din sticlă (cu reticul de 10 mm) poate fi închisă și oprită, dispozitivele dvs. mobile – iPad, iPhone sau alte smartphone-uri – se pot atașa magnetic, permițându-vă să treceți între fotografiile clinice și cele dermoscopice mai repede decât oricând.

DermLite a creat dermatoscoape fără contact, reducând foarte mult riscul de contaminare încrucișată. DL4, cu exteriorul său neted, ușor de curățat, permite dezinfectarea rapidă. Când este necesar contactul direct cu pielea, sistemul de control al infecției și epidemiologie al DL4 IceCap® vă acoperă: IceCaps de unică folosință se fixează pe placa de sticlă și poate reduce considerabil riscul de contaminare încrucișată.

Designul retractabil al plăcii de contact DermLite DL4 vă permite să mergeți între modalitățile de non-contact și de contact mai netede ca niciodată – fără a fi nevoie să scoateți piese – și vă permite să vă focalizați cu precizie imaginea în timp ce vă aflați în contact cu pielea.

LED-urile de mare putere ale DermLite DL4 și bateria reîncărcabilă produc lumină într-un mod extrem de eficient din punct de vedere energetic. Și, pentru a afla când rămâneți fără baterie, DL4 are acum un indicator de încărcare mai granular pe patru niveluri. Dacă trebuie să reîncărcați, puteți face acest lucru de la orice port USB utilizând cablul standard Micro USB la USB inclus în fiecare DL4.

Prin eleganță și compactitate, DermLite DL4 este pur și simplu cel mai capabil dermatoscop disponibil. Include dispozitiv DermLite DL4, cablu USB, pungă din piele Nappa, manșon din silicon, cârpă pentru lentile și 5 capace pentru gheață.

DermLite DL3N

Noul DermLite DL3N este acum și mai capabil ca niciodată. Cu o optică rafinată și o vizualizare îmbunătățită atât a structurilor pigmentate, cât și a celor vasculare, este instrumentul de alegere al dermatologilor de top din lume.

Conceput cu precizie și realizat din aluminiu reciclabil, acesta are un obiectiv cu 25 de elemente de 25 mm, 28 de LED-uri de mare putere și noua iluminare PigmentBoost ™. Pentru o ușurință optimă a utilizării, o atingere rapidă a butonului său de pornire comută instantaneu între modurile de polarizare, în timp ce modul opțional PigmentBoost produce o iluminare mai caldă, care amintește de dermatoscoapele convenționale.

Designul convenabil al distanțierului retractabil al plăcii frontale DL3N și mecanismul de focalizare vă permit să comutați rapid între modalitățile fără contact și de contact și vă permit să vă concentrați cu precizie imaginea în timp ce vă aflați în contact cu pielea. Distanțierul vine cu o placă frontală din sticlă cu marcaje de 10 mm și, datorită designului complet închis, contaminanții, precum și iluminarea ambientală nedorită nu vă mai afectează imaginea. Pentru a reduce reflexiile și  a îmbunătăți considerabil contrastul imaginii, este inclus un ocular opțional. 

Cu DermLite DL3N, este ușor să vă creați propriul sistem digital de dermoscopie prin atașare-utilizând una dintre multele camere compatibile sau dispozitive mobile echipate cu cameră. Pur și simplu atașați camera digitală, smartphone sau iPad, extindeți distanțierul și începeți să realizați imagini clare, fără strălucire rapid și ușor. Acest dispozitiv de ultimă generație vă va anunța când este timpul să reîncărcați bateria cu litiu de lungă durată: Odată ce nivelul de încărcare scade sub 25%, „3” din partea superioară a dispozitivului se schimbă de la verde la portocaliu. 

DermLite DL3N oferă avantajele unice ale dermoscopiei polarizate și nepolarizate cu sau fără fluide de imersie, imagini vasculare îmbunătățite, vizualizare superioară a pigmentului cu PigmentBoost, optică excelentă, durabilitate solidă, ergonomie rafinată și versatilitate uimitoare într-un design frumos elegant.

 • Polarizat și nepolarizat
 • Dermoscopie de contact și fără contact
 • Obiectiv superb 10x, gamă focală mare
 • Gama de frecvențe albastre reglate fin de lumină albă pentru redarea îmbunătățită a structurilor vasculare
 • PigmentBoost ™ pentru leziunile pigmentate
 • Mecanism de focalizare complet închis
 • Compatibil cu cameră / iPhone / iPad / Galaxy
 • Faceplate cu marcaje de 10 mm
 • Încărcător convenabil pentru desktop

DL200 HR

DermLite DL200, în corpul său frumos ergonomic, ușor de dezinfectat, integrează sistemul de polarizare patentat DermLite pentru cele mai clare priveliști adânci în leziune, spectrul nostru de culori curatat care evidențiază structurile critice ale leziunii și schimbările foarte rapide între contact și
dermoscopie fără contact. 

Caracteristici precum o placă de sticlă detașabilă pentru dermoscopie cu contact periferic, IceCap® capace de unică folosință pentru a respectă standardele stricte de igienă, ore de funcționare cu o singură încărcare și conectivitate integrată pentru smartphone Magneti-Connect® și alegerea dvs. fie a luminii polarizate exclusiv în HR, fie a modalităților polarizate și ne-polarizate în Model hibrid, combinați pentru a face din DL200 ușor cel mai elegant și mai capabil dermatoscop compact la îndemână.

 • Design compact, extrem de ergonomic
 • Mergeți între contact și non-contact cu o mișcare a degetului
 • Aceeași optică dovedită ca DL2
 • Durată de viață extrem de lungă a bateriei
 • Compatibil cu dispozitivul mobil
 • Indicator de încărcare pe patru niveluri
 • Placă frontală cu reticul de 10 mm

DL200 Hybrid

Noul dermatoscop de buzunar DermLite DL200 reușește și depășește seria de succes DL2 – în toate modurile. În corpul său metalic frumos ergonomic, ușor de curățat, DL200 adoptă sistemul optic de la DL2, integrează un mecanism de distanțare retractabil inovator, super-rapid, cu focalizare precisă, compatibilitate IceCap ™ (capacele de control al infecției), o baterie mult mai lungă viață, conectivitate integrată pentru smartphone MagnetiConnect ™ și, în acest model hibrid, alegerea dvs. de modalități polarizate și nepolarizate, toate într-o unitate frumos proiectată.

DL200 Hybrid combină iluminarea polarizată și nepolarizată, astfel încât să puteți vizualiza pigmentul și structurile vasculare cu sau fără fluide de imersiune. 

Pentru modelul complet polarizat, luați în considerare DermLite DL200 HR.

 • Comutați între polarizat și nepolarizat
 • Dermoscopie de contact și fără contact plus placă de contact detașabilă din sticlă
 • Design compact, ergonomic
 • Compatibil cu dispozitivul mobil
 • > 20% mai multă durată de viață la încărcare decât DL2
 • Indicator de încărcare pe patru niveluri
 • Oprire automată pentru a economisi durata de viață a bateriei
 • Placă de contact din sticlă cu reticul de 10 mm

DermLite GL

DermLite GL este un dispozitiv de examinare a luminii polarizate compatibile cu smartphone-uri, cu două măriri concepute pentru screeningul leziunilor cutanate, precum și pentru examinări generale.

Designul elegant, unicorp al DermLite GL, de dimensiunea unui marker mare, integrează un obiectiv de înaltă calitate 6x
ideal pentru dermoscopie și un obiectiv de uz general de 1,4x. Unitatea oferă iluminare polarizată ultra-strălucitoare în jurul fiecărui obiectiv, permițând o vizualizare îmbunătățită, cristalină, a structurilor pigmentare și vasculare.

GL permite captarea de imagini incredibil de detaliate folosind practic orice smartphone sau iPad. Pentru a realiza acest lucru, GL este compatibil cu adaptoarele de smartphone DermLite Magneti-Connect® care creează o conexiune magnetică cu un dispozitiv mobil în oricare dintre pozițiile obiectivului. 

Dacă este necesar, poate fi utilizat un distanțier cu fixare inclus pentru a stabiliza fotografia.

Versatilul DermLite GL este echipat cu o baterie litiu-ion de mare capacitate capabil să ofere aproximativ două ore de funcționare continuă, observând că unitatea se oprește automat după 3 minute pentru a păstra durata de viață a bateriei. Un indicator de încărcare pe 4 niveluri oferă o vedere detaliată a stării bateriei și a încărcării în orice moment. Pentru a proteja și transporta DermLite GL, fiecare capac are un capac cu clemă încorporată. Capacul poate fi atașat la ambele capete și este conceput pentru a proteja lentilele de praf și scame de buzunar.

 • Design compact, extrem de ergonomic
 • Mergeți între contact și non-contact cu o mișcare a degetului
 • Aceeași optică dovedită ca DL2
 • Durată de viață extrem de lungă a bateriei
 • Compatibil cu dispozitivul mobil
 • Indicator de încărcare pe patru niveluri
 • Placă frontală cu reticul de 10 mm

DermLite DL100

Prin încorporarea a opt LED-uri alb-strălucitoare, un
obiectiv superb de 10x Hastings Triplet și o tehnologie
de polarizare încrucișată fără egal, așa a început ideea
dermoscopiei de buzunar fără fluide de imersiune. 

O viziune clară și profundă a leziunilor pigmentare și vasculare într-o fracțiune de secundă, fără dezordine. În timp ce DL100 oferă un singur mod de polarizare încrucișată, Carbon are un al doilea set de LED-uri polarizate liniar, care vă oferă o redare bogată în contrast, conturată a topografiei pielii.

 • Simplu de utilizat
 • Baterie de unică folosință, ușor de înlocuit
 • Formă ergonomică
 • Economice
 • Simplitate cu un singur buton
 • Vedere profundă cu lumină polarizată încrucișată
 • Vezi structurile de suprafață cu polarizare liniară

DermLite handyscope

DermLite handyscope® reprezintă cea mai bună tehnologie
de dermatoscopie pentru dispozitive mobile. Într-o
cooperare între 3Gen și FotoFinder, combinăm ușurința și
versatilitatea DermLite cu analiza și serviciile de ultimă
oră ale FotoFinder.

Compatibilă cu practic orice smartphone sau tabletă,
această soluție inovatoare permite dermoscopie polarizată
și nepolarizată de calitate DermLite; chiar și fotografiile
clinice pot fi iluminate de LED-ul său ultra-luminos de la
bord.

Atașarea Handyscope la smartphone-ul dvs. sau la carcasa de protecție este ușoară. Pur și simplu atașați un inel metalic adeziv, iar rețelele magice integrate Handyscope obțin o prindere sigură. Fiecare unitate vine chiar cu trei inele, permițând utilizarea pe mai multe telefoane inteligente sau tablete chiar din cutie.

Handyscope este compatibil cu orice kit de conectare DermLite existent sau adaptor universal pentru telefon inteligent pe care îl aveți deja.Handyscope vine cu o placă frontală detașabilă care permite atât dermoscopia de contact, cât și cea fără contact, permițându-vă să capturați structurile vasculare într-o claritate uimitoare.

Opțional, descărcați aplicația Handyscope pro gratuită a FotoFinder pentru iOS sau Android, controlați domeniul de aplicare fără fir și beneficiați de acces la servicii, inclusiv AI – scoruri de risc puternice * sau a doua opinie de la experți renumiți – chiar la îndemână. Pentru a vă ajuta să măsurați controlul infecțiilor, DermLite Handyscope este compatibil cu IceCap, are huse de unică folosință care se fixează peste distanțierul plăcii frontale. 

DermLite Handyscope a fost conceput pentru a rezista ore întregi de la o încărcare completă, vine cu un indicator de baterie pe patru niveluri, iar bateria sa litiu-ion încorporată poate fi reîncărcată de pe orice port USB prin cablul USB-C la USB inclus. Acum, că poți lucra zile întregi, când vei începe să folosești handoscopul DermLite?

 • Polarizat și nepolarizat
 • Contact și fără contact
 • Funcționează pe orice telefon sau tabletă
 • Controlează din aplicația Handyscope Pro și bucură-te de acces la AI și servicii de opinie secundară
 • Reîncărcări de pe orice mufă sau încărcător USB
 • Include husa moale cu curea

DermLite DL1

DL1 îmbină iluminarea polarizată eficientă care
face ca dispozitivele DermLite de vârf să fie atât de
convenabile și puternice într-o soluție digitală de
dermoscopie concepută pentru smartphone sau tabletă.

Designerii noștri au strâns un obiectiv superb, de
dimensiuni complete, de 15 mm, optimizat pentru
dispozitive mobile, iluminat cu LED de mare putere
și o baterie de înaltă performanță capabilă de reîncărcare
într-un design din aluminiu mai mic decât degetul inelar.

Conectați-l la practic orice smartphone sau tabletă prin selecția noastră de adaptoare MagnetiConnect® și capturați imagini de o claritate excelente atât în modurile polarizate, cât și în cele nepolarizate. Un distanțier polarizat și unul nepolarizat sunt incluse în fiecare unitate.

Convenabil, bateria sa poate fi reîncărcată folosind orice
port USB sau încărcător și, datorită unghiului său unic de
iluminare, funcționează la fel de bine pentru examenele generale ca și pentru dermoscopie. Aceasta este versatilitate cu viziune.

 • Cross-polarizat și ne-polarizat
 • Dermoscopie de contact și fără contact
 • Funcționează practic pe orice telefon și tabletă
 • Placă de sticlă cu reticul de 10 mm
 • Reîncărcări de pe orice mufă sau încărcător USB
 • Folosit fără telefon, cleme la buzunar

Lumio® S

Lumio® S deschide o nouă eră în diagnosticarea pielii. Cu
obiectivul său superb de 40 mm care produce mărire de
4x, acest dispozitiv convenabil atinge punctul dintre
vizionatoarele cu suprafață mare, cu mărire redusă și
sferturile apropiate ale unei imagini dermoscopice. 

De fapt, Lumio S vă permite să vedeți o zonă care este de 4
ori mai mare decât ceea ce oferă dermatoscopul dvs., în
timp ce prezintă structuri de leziune invizibile cu ochiul
liber.

Pur și simplu țineți apăsat pentru a porni dispozitivul, atingeți rapid pentru a comuta între două seturi de LED-uri polarizate și ne-polarizate. Designul minimalist al Lumio S este chiar mai funcțional decât pur și simplu reușit. Un exterior curat și elegant, cu o singură mufă USB, este mult mai ușor de păstrat curat între pacienți, corpul său ergonomic cu atingere moale asigură o aderență confortabilă și sigură, iar fețele sale superioare și inferioare din sticlă Corning®Gorilla®Glass sunt extrem
de puternice și rezistent la zgârieturi. Lumio S poate fi încărcat de la orice sursă de alimentare USB utilizând cablul USB inclus.

 • Polarizat și nepolarizat
 • Câmp vizual mare
 • Vezi structurile leziunilor
 • Încărcați prin USB

Lumio®2

Lumio 2 este următoarea generație în iluminarea generală a
examenului de piele. Combinând lumină albă polarizată,
trei lungimi de undă în spectrul UV, un mod special Wood
și filtre optice speciale într-un dispozitiv frumos subțire,
rapid reîncărcabil, Lumio 2 este instrumentul util pentru
vizualizarea diferitelor afecțiuni ale pielii. Lentila asferică
mare, cu diametrul de 100 mm, cu mărire de 2x permite
vizualizarea de neegalat a structurilor dermatologice într-o
claritate optică excelentă. 

Alegeți dintre lumina albă polarizată sau una dintre cele trei lungimi de undă specifice: 365nm și 385nm în spectrul UV sau lumina albastră 405nm. Sau selectați modul Wood, un amestec special personalizat pentru a semăna cu iluminarea unică a lămpii Wood’s. 

Toate cele cinci moduri sunt disponibile în trei niveluri de luminozitate. Lumio 2 vine cu două accesorii magnetice OptiClip ™. În timp ce unul poate fi plasat în câmpul vizual pentru a facilita vizualizarea, celălalt OptiClip poate fi stocat în mâner. OptiClip „405nm Long-Pass” este ideal pentru îmbunătățirea contrastului caracteristicilor fluorescente, iar OptiClip 2.5x mărește mărirea. 

Lumio 2 integrează o baterie puternică reîncărcabilă litiu-ion concepută pentru a vă permite să lucrați ore în șir. Odată ce indicatorul său de încărcare pe patru niveluri semnalează o baterie descărcată, reîncărcarea este rapidă și simplă folosind cablul USB-C la USB inclus. 

 • Obiectiv asferic 100mm 2x
 • Alb, 365nm, 385nm, 405mn, moduri Wood
 • 3 niveluri de luminozitate
 • Baterie reîncărcabilă de lungă durată
 • Design ultra-subțire din aluminiu cu mâner cauciucat
 • Indicator de baterie pe 4 nivele
 • Filtru OptiClip pentru îmbunătățirea imaginii cu fluorescență
 • OptiClip 2.5x mărire mărire
 • Husă de protecție din neopren

Lumio®

Lumio este dispozitivul ideal pentru examene generale
ale pielii, unde este esențială o imagine în profunzime,
fără strălucire a pielii. 

Cu obiectivul său de 75 mm, care oferă o mărire de 2x, puterea a 40 de LED-uri albe strălucitoare (diode emițătoare de lumină) și tehnologia de polarizare încrucișată de neegalat a 3Gen. Lumio este un instrument excelent pentru o varietate de examene dermatologice: vene varicoase, leziuni pigmentare ale pielii, foliculi de păr și multe altele.

Lumio este alimentat de patru baterii AA disponibile pe scară largă, care permit cel puțin 250 de examene la 30 de secunde fiecare. Modelul nr. LUM este livrat cu un Lumio, patru baterii AA și o pungă de protecție din neopren. 

 • Vedeți mai multe cu lumina polarizată încrucișată
 • Funcționează cu patru baterii AA
 • Instrument de screening excelent
 • Include husa de protecție din neopren

Lumio®UV

Lumio UV este întruparea portabilă a unei lămpi Woods
alimentate cu curent alternativ. Folosind o gamă inelară de
LED-uri UV, acest dispozitiv alimentat cu baterie este ușor,
ușor de transportat și confortabil în mână. 

În cele din urmă, aveți o sursă de lumină UV convenabilă și puternică oriunde aveți nevoie de ea, fără a fi nevoie să o conectați. Lumio UV (nr. Model LUM-UV) este livrat cu patru baterii AA și o pungă de protecție din neopren.

DermLite Foto X

Foto X este obiectivul universal pentru dermoscopie
care se atașează practic la orice cameră digitală SLR,
camera compactă de tip point-and-shoot, camera fără
oglindă sau smartphone și depășește performanța și
capabilitățile DermLite Foto originale în toate modurile.

Găzduit într-un monocorp din aluminiu durabil prelucrat prin CNC și construit în jurul opticii dovedite de la modelul anterior, Foto X are acum atât iluminare
polarizată, cât și nepolarizată prin simpla apăsare a unui buton, patru niveluri de luminozitate și un indicator de încărcare pe patru niveluri. Poate cel mai bine este că are propria sa putere litiu-ion la bord, care asigură o durată de funcționare comparabilă cu cea a modelului anterior, ceea ce face ca acumulatorul extern să fie învechit. 

Folosind cablul USB-C furnizat, Foto X poate fi chiar încărcat în timpul utilizării, permițând o funcționare infinită la oricare dintre cele trei niveluri de luminozitate inferioare. Noul design, extrem de durabil, permite focalizarea rapidă și chiar dermoscopia fără contact constantă, cu placa îndepărtată: Reducerea contactului cu pielea în afara periferiei locului leziunii este o capacitate deosebit de utilă atunci când imaginăm structuri vasculare unde cea mai mică presiune topică ar ascunde vasele și ar modifica aspectul general al leziunii. 

Pentru a sprijini măsurile de control ale instituției împotriva infecțiilor Foto X este compatibilă cu capacele de unică folosință IceCap®, care se fixează pur și simplu peste distanțierul frontal al unității. Foto X poate fi atașată la camera foto sau la telefonul inteligent fie magnetic (utilizând oricare dintre adaptoarele noastre MagnetiConnect®), fie prin conexiunea sa filetată standard de 37 mm, permițând utilizarea în continuare a oricărui adaptor de cameră compatibil cu generația anterioară DermLite Foto.

 • Utilizați practic cu orice cameră, smartphone sau tabletă
 • Polarizat și nepolarizat
 • Dermoscopie de contact și fără contact
 • Carcasă durabilă din aluminiu
 • Patru niveluri de luminozitate
 • Indicator de încărcare pe patru niveluri
 • Placă frontală fixabilă cu reticul de 10 mm

Nailio®

Nailio® este accesoriul care valorifică capacitățile
uimitoare ale Foto X pentru imagistica unghiilor și capi-laroscopie. Foto X, cu obiectivul său excelent, oferă
iluminare polarizată și nepolarizată, în timp ce Nailio
îmbunătățește vizualizarea structurilor unghiei profunde
și a capilarelor prin intermediul LED-ului său roșu cu
reglare a luminozității. 

Nailio se conectează la Foto X și oferă o platformă constantă pentru degetul de la mână sau degetul de la picioare al pacientului și, fiind capabil să se încline dintr-o parte în alta, examinarea unghiei din diferite unghiuri este ușoară; este chiar posibil să se examineze unghia distală.

Indiferent dacă utilizați Foto X în combinație cu Nailio
sau de unul singur, atașați pur și simplu smartphone-ul,
tableta sau camera foto (printr-un adaptor magnetic
opțional, vândut separat) și capturați imagini de o
claritate uimitoare. DermLite Foto X și Nailio pot ajuta la
diagnosticarea diferențială a hematomului față de
pigmentarea melaninei, diferențierea diferitelor tipuri de
onicoliză și pot fi utile în gestionarea melanonichiei.

Toate cele cinci moduri sunt disponibile în trei niveluri de luminozitate. Lumio 2 vine cu două accesorii magnetice OptiClip ™. În timp ce unul poate fi plasat în câmpul vizual pentru a facilita vizualizarea, celălalt OptiClip poate fi stocat în mâner. OptiClip „405nm Long-Pass” este ideal pentru îmbunătățirea contrastului caracteristicilor fluorescente, iar OptiClip 2.5x mărește mărirea. Lumio 2 integrează o baterie puternică reîncărcabilă litiu-ion concepută pentru a vă permite să lucrați ore în șir. Odată ce indicatorul său de încărcare pe patru niveluri semnalează o baterie descărcată, reîncărcarea este rapidă și simplă folosind cablul USB-C la USB inclus. 

 • Obiectiv asferic 100mm 2x
 • Alb, 365nm, 385nm, 405mn, moduri Wood
 • 3 niveluri de luminozitate
 • Baterie reîncărcabilă de lungă durată
 • Design ultra-subțire din aluminiu cu mâner cauciucat
 • Indicator de baterie pe 4 nivele
 • Filtru OptiClip pentru îmbunătățirea imaginii cu fluorescență
 • OptiClip 2.5x mărire mărire
 • Husă de protecție din neopren

Pe data de 6 Noiembrie va avea loc cursul practic PRP în Stomatologie susținut de Dr. Ada Epistatu

Programul cursului: 10:30 – 18:30

Locație: Calea București nr. 74, Tunari (Ilfov-Bucuresti)

Taxa de participare: 2490 lei (TVA inclus)

TAXA ASIGURĂ:

Participarea la curs
O centrifugă XC 2415
O cutie de eprubete de 9 ml
Diplomă de participare

 

ÎNSCRIERE: 
📩cursuri@italtrade.ro
📞0736627525

*Locuri limitate
Respectăm toate normele de igienă și de siguranță împotriva răspândirii COVID-19
Numărul maxim admis de participanți la curs este 10 pentru a respecta normele de siguranță și de distanțare socială în condițiile actuale.