dispotech

Producători materiale medicale de unică folosință

Dispotech nu este un simplu producător de consumabile de unică folosință medicală; Din anii 1990 oferim pentru:spitale, clinici stomatologice, facilități de asistență medicală și companii internaționale care lucrează în domeniul sănătății produse de unică folosință precum măști, halate, pachete de căldură și gheață, mănuși de unică folosință, huse de scaun și toate instrumentele necesare pentru profesioniști.

Easy ICE

Dispotech’s Easy Ice este o pungă de gheață de unică folosință, disponibilă în cutii de vânzare cu amănuntul, fie din țesătură nețesută, fie din polietilenă.

CRIOTERAPIE CU SACUL DE GHEȚĂ DE DISPOTECH
După strângerea pungii interioare de apă, se activează o reacție endotermică care începe un proces de răcire instantanee (-4 ° C), conform formulei de crioterapie brevetată exclusiv de Dispotech.

Această pungă de gheață de unică folosință aparține dispozitivului medical de clasa IIa.

Utilizarea pachetului rece de unică folosință este ușoară: după apăsarea butonului din mijlocul pachetului, are loc un proces de răcire instantanee producând o temperatură rece de -4 °. În acest moment, trebuie doar să așezați pachetul de gheață de unică folosință pe zona afectată pentru a simți o ușurare bruscă. Rețineți următoarele sfaturi:

  • limitați expunerea la punga de gheață la maximum 15 minute, pentru a preveni degerarea,
  • înainte de a folosi pachetul de gheață de unică folosință, asigurați-vă că zona de tratat a fost curățată,
  • rețineți că pachetul rece instantaneu este de unică folosință, astfel încât să îl puteți folosi o singură dată.

Dispotech a fost primul care a brevetat pachetul de gheață instantaneu de unică folosință.

Pachetele de gheață instantanee și de unică folosință sunt utilizate atunci când trebuie să efectuați crioterapie în sectorul medical, stomatologic, sportiv și de acasă, deci este vândut chiar și în sectorul de vânzare cu amănuntul în masă; produsul este ușor de utilizat și nu necesită nicio expertiză specială. Pachetele instantanee de răcire s-au dovedit a fi una dintre cele mai simple și mai rapide modalități de ameliorare a durerii după răniri mici.

Pe data de 6 Noiembrie va avea loc cursul practic PRP în Stomatologie susținut de Dr. Ada Epistatu

Programul cursului: 10:30 – 18:30

Locație: Calea București nr. 74, Tunari (Ilfov-Bucuresti)

Taxa de participare: 2490 lei (TVA inclus)

TAXA ASIGURĂ:

Participarea la curs
O centrifugă XC 2415
O cutie de eprubete de 9 ml
Diplomă de participare

 

ÎNSCRIERE: 
📩cursuri@italtrade.ro
📞0736627525

*Locuri limitate
Respectăm toate normele de igienă și de siguranță împotriva răspândirii COVID-19
Numărul maxim admis de participanți la curs este 10 pentru a respecta normele de siguranță și de distanțare socială în condițiile actuale.