GC Aesthetics este lider pe piața europeană în producția de implanturi mamare. Noi furnizăm mii de implanturi mamare în fiecare an, schimbând viețile oamenilor din întreaga lume.
Această longevitate ne permite să realizăm studii clinice pe termen lung care demonstrează rate de siguranță excepționale.
Această încredere în implanturile noastre NAGOR și EUROSILICONE este temeiul deciziei noastre de a oferi garanție pe viață, ceea ce nimeni altcineva din această industrie nu oferă în prezent!
Suntem mai implicați ca niciodată să îmbunătățim continuu produsele noastre pentru a oferi Implanturi sigure și inovatoare în care puteți avea încredere 100%!

Implanturi EUROSILICONE

Implanturile noastre mamare sunt fabricate cu silicon medical implantabil pe termen lung, provenit dintr-o sursă certificată ISO 9001. Ele sunt verificate periodic prin procesul de fabricare, pentru a garanta performanță, stabilitate și siguranță. Implanturile produse de Eurosilicone au marca CE, Clasa a III-a a Dispozitivelor Medicale și îndeplinesc cerințele Directivei Europene pentru Dispozitivele Medicale (93/42/EEC).

Noi credem în faptul că trasabilitatea este cheia, fiind asigurată de la începutul procesului de fabricare, continuând după implantare. În urma monitorizărilor atente din cadrul studiilor clinice s-a constatat faptul că apariția complicațiilor (rata de rupere a implantului) la 5 ani este de doar 0,2% și rata de contracție capsulară de 6,6% – printre cele mai joase de pe piață. Cu toate acestea, ne străduim permanent să obținem rezultate din ce în ce mai bune.

GC Aesthetics România – Eurosilicone & Nagor

În cazul în care doriți să beneficiați de o intervenție chirurgicală cu implanturi Eurosilicone sau Nagor și aveți nevoie de informații suplimentare referitoare la produsele noastre, nu ezitați să ne contactați.