Quanta Systems

„Misterul vieții stă în căutarea frumuseții.” - Billy Wilder

Încă din 1997, Quanta Systems este un dezvoltator și producător de frunte pe scară largă de platforme estetice și medicale bazate pe lumină, oferind soluții unice de vânzări și servicii, permițând medicilor să aleagă dispozitivele bazate pe energie pentru nevoile lor individuale.
Acest lucru economisește timp și bani și, în cele din urmă, duce la luarea deciziilor privind achiziționarea celor mai bune
echipamentele.

Produsele noastre sunt utilizate în întreaga lume pentru mai multe aplicații, cum ar fi:

 • îndepărtarea permanentă a părului, 
 • reducerea ridurilor, 
 • tratarea acneeei și reducerea cicatricilor acneice,
 • reducerea cicatricilor chirurgicale,
 • îndepărtarea leziunilor vasculare benigne și pigmentate, 
 • îndepărtarea tatuajelor multicolore, dermatologia chirurgicală, 
 • infectia fungica a unghiei. 

Atenția la detalii alături de accentul pus pe eficacitatea clinică, ne permite să concurăm împotriva celor mai mari companii multinaționale cu cel mai înalt grad de integritate pe piață. 

Quanta aplică același nivel de inginerie, design, calitate și precizie la medicina estetică pe care îl aplică restaurării unor lucrări de neprețuit. Marii artiști din acest domeniu sunt clinicienii care creează o capodoperă pentru fiecare pacient. Cu modestie, noi le oferim instrumentul perfect.

Discovery Pico Series

Seria DISCOVERY PICO este prima din categoria „a doua generație” laser „Nd: YAG” de picosecundă pentru îndepărtarea tatuajelor, leziuni pigmentate și tratamente de refacere / întinerire a pielii. Această serie laser include până la trei lungimi de undă, 532 nm – 1064 nm – 694 nm, putere maximă de vârf și până la 4 moduri de emisie pentru a combina performanțele maxime de operare cu cea mai largă gamă de tratamente.

Efectul Picosecond

Seria DISCOVERY PICO generează un efect fotoacustic pur pentru a sparge cernelurile și pigmentările lăsând țesuturile din jur nevătămate. Acest laser picosecund, datorită duratei pulsului mai scurte și puterii ridicate de vârf poate pulveriza în mod eficient chiar și cei mai adânci pigmenți ai pielii și petele mari.

Optibeam II

Piesele de mână OptiBeam II pot genera diferite forme de spot plat la diferite dimensiuni. Piesele de mână pătrate plate sunt ideale pentru îndepărtarea tatuajelor. Piesele de mână plate rotunde sunt concepute pentru a fi adaptate la leziunile pigmentate și perfecte pentru tratamentele faciale. Piesa de mână fracționată este perfectă pentru refacerea și întinerirea pielii, cu un timp de recuperare foarte scurt și niveluri ridicate de siguranță.

Piese de mână Twain

Opțiunile Twain sunt piese de mână IPL sau Er: YAG care pot fi atașate la conectorul TWAIN al dispozitivului (nu este disponibil pentru Discovery Pico Start). 

Twain IPL este indicat pentru: Îndepărtarea părului | Tratamente vasculare dermatologice | Leziuni pigmentare benigne | Întinerirea pielii | Acnee activă. 

Twain 2940 este indicat pentru: Ablația pielii | Reafacere completă a pieliiFracțional: refacere a pielii | Cicatrici traumatice și acneice Dischromia epidermică | Pete de la soare și de vârstă.

Rezultate

Îndepărtarea tatuajelor
Before After
Leziuni benigne pigmentate
Before After
Refacere a pielii
Before After

Prezentare video

Play Video

Chrome® lase station

Stație laser bazată pe un puternic laser Nd: YAG 1064/532 nm Q-Switched cu un plus de module opționale Hi-tech.

Stație laser cu peste 50 de indicații și aplicații dedicate tratamentului pielii, toate acestea într-un singur produs, Chrome oferă o soluție unică care combină versatilitatea tratamentului cu fiabilitatea sistemului.

Extindeti-vă posibilitățile

Stația de conectare Chrome vă permite să efectuați peste 50 de tipuri de tratamente datorită modulelor suplimentare, design 100% italian cu 35 de ani experiență în dezvoltarea de lasere pentru îngrijirea oamenilor.

Aplicații

 •  imperfecțiuni vasculare
 •  pori dilatați și piele cu imperfecțiuni
 •  pete nedorite
 •  riduri fine și stimularea naturală a colagenului

Rezultate

Before After
Before After
Before After

Prezentare video

Play Video

Thunder series

Thunder Series oferă un dispozitiv cu adevărat puternic care poate fi furnizat cu până la două lungimi de undă Alexandrite 755 nm și Nd: YAG 1064 nm, disponibil în surse unice sau cu Tehnologia Mixtă. Această serie inovatoare reprezintă soluția ideală pentru îndepărtarea părului extrem de rapidă pe tot parcursul anului, tratamente eficiente ale leziunilor vasculare dermatologice și de întinerire a pielii.

Tehnologia Mixtă

Disponibilă în versiunea Thunder MT, această tehnologie inovatoare este capabilă să realizeze cea mai mare gamă de aplicații de îndepărtare a părului, precum și tratamente vasculare și de întinerire. 

Această tehnologie mixtă îmbunătățită permite operatorilor să efectueze îndepărtarea părului chiar și pe tipurile de piele de culoare închisă la mijloc, cu siguranță și eficacitate maximă pe tot parcursul anului.

Scaner Quanta

Noul Quanta Scanner cu tehnologie patentată, este o piesă de mână a scanerului care furnizează automat energie laser omogen pe zone foarte largi, evitând rapid suprapunerea excesivă a pulsului. Tehnologia sa exclusivă AutoMotion poate efectua tratamente de îndepărtare a părului chiar și cu durere redusă / fără durere, cu precizie extremă.

Qool-Air

Qool-air este un sistem exclusiv de răcire a pielii disponibil pentru Quanta System Thunder Series. Este compatibil cu adaptoarele pentru piese de mână Skin Cryo și Skin Cryo TH. Acest sistem compact și puternic este, de asemenea, capabil să răcească zone largi ale pielii pentru un confort maxim al tratamentului și este controlabil direct de ecranul laser. Qool-air este soluția ideală pentru a combina puterea de răcire a pielii și economisirea maximă a spațiului.

Rezultate

Epilare
Before After
Întinerirea pielii
Before After
Leziuni vasculare dermatologice
Before After

Prezentare video

Play Video

Youlaser MT

Primul și  unicul CO2 10600 – laser dual GaAs 1540 nm de pe piață folosind tehnologia exclusivă mixtă Quanta System pentru a stabili sinergii de tratament între lasere. 

Pielea îmbătrânită cu riduri și pigmentări, precum și pielea cu cicatrici sau atrofia mucoasei vaginale pot fi tratate eficient pentru rezultate avansate, cu un timp minim sau imediat pentru pacienți.

Tehnologie Mixtă

Youlaser MT poate furniza lasere de 1540 nm și 10600 nm coaxial în același micro-punct cu emisii secvențiale sau simultane pentru a obține un echilibru reglabil de efecte ablative și non-ablative și pentru a oferi pacienților standarde de tratament noi și sigure.

Piese de mână chirurgicale

Piese de mână chirurgicale pentru a efectua proceduri plastice și dermatologice cu diferite dimensiuni ale punctelor pentru a garanta cea mai completă gamă de proceduri.

Scaner Quanta

Quanta Scanner este cel mai complet și inovator instrument de pe piață, permițând reglabilitatea completă a parametrilor tratamentului. Această configurație permite, de asemenea, utilizarea funcției OptiSim capabile să estimeze adâncimea și densitatea tratamentului la parametri specifici pentru precizia maximă a tratamentului.

Shelase ™

Primul scaner ginecologic capabil să livreze două fascicule laser diferite pentru a stimula producerea de colagen nou în mucoasă pentru a recâștiga elasticitatea vaginală normală și pentru a îmbunătăți simptomele asociate. Poate fi folosit și pentru întinerirea vulvei prin accesoriul specific.

Rezultate

Refacere a pielii
Before After
Cicatrici și cicatrici acneeice
Before After

Prezentare video

Play Video

Q-Plus Series

Seria Q-Plus – EVO Family este o platformă laser disponibilă în 6 configurații diferite pentru a se adapta mai bine nevoilor fiecărui utilizator pentru o versatilitate maximă. În același sistem este posibil să introduceți până la două surse de laser diferite: Q-Switched pur sau hibrid Q-Switched / Pulsed. 

Seria Q-Plus este soluția ideală pentru a efectua o gamă largă de tratamente printre care îndepărtarea leziunilor benigne pigmentate, îndepărtarea tatuajelor, reafacerea pielii, leziunile vasculare și tratamentele pentru îndepărtarea părului.

Multiple Lungimi de undă Seria Q-Plus

este singurul dispozitiv laser hibrid de pe piață bazat pe o puternică tehnologie Q-Switched care poate fi configurată și cu lasere pulsate.

Efect Q Switched

Sursele Q-Plus cu comutare q pot genera un efect fotoacustic orientat către cerneluri și pigmentări lăsând pielea înconjurătoare intactă. Aceste sisteme laser sunt capabile să fragmenteze ținta în particule mici, făcându-le ușor de procesat de corpul uman cu procesul de fagocitoză.

Optibeam II

Piesele de mână OptiBeam II pot genera diferite forme de spot plat la diferite dimensiuni. Piesele de mână pătrate plate sunt ideale pentru îndepărtarea tatuajelor Piesele de mână holografice rotunde sunt concepute pentru a fi adaptate la formele leziunilor pigmentate Piesa de mână fracționată este perfectă pentru refacerea și întinerirea pielii, cu un timp de recuperare foarte scurt.

Contact Skin Cooler sau Air Skin Cryo

 Răcitorul de piele de contact asigură răcirea pielii în timpul tratamentului cu laser, reducând în mod eficient durerea și permițând utilizarea fluidelor adecvate, în special pentru tratamentele cu leziuni vasculare, pentru a reduce potențialele efecte secundare. Piesa de mână Skin Cryo, în schimb, este destinată să funcționeze în combinație cu o unitate de răcire a aerului compatibilă externă pentru a oferi un flux de aer rece conceput pentru reducerea durerii și a leziunilor termice ale țesutului pielii.

Piese de mână Twain

Twain IPL este indicat pentru: Îndepărtarea părului | Tratamente vasculare dermatologice | Leziuni pigmentare benigne | Întinerirea pielii | Acnee activă. 

Twain 2940 este indicat pentru: Ablația pielii | Reafacere completă a pielii . Fracțional: refacere a pielii | Cicatrici traumatice și acneice Dischromia epidermică | Pete de la soare și de vârstă.

Rezultate

Îndepărtarea tatuajelor
Before After
Leziuni benigne pigmentate
Before After
Refacere a pielii
Before After

Prezentare video

Play Video

Q-Plus C MT option

Q-Plus C – Opțiunea MT este dispozitivul unic Q-Switched cu emisii simple sau combinate prin tehnologia mixtă patentată. Q-Plus C poate amesteca două lungimi de undă diferite pentru a depăși limitele emisiei unice. De exemplu, poate efectua tratamente eficiente de pigmentare fără purpură sau poate trata zone cu tatuaje colorate într-o singură trecere

Efect Q Switched

Sursele puternice cu comutare Q ale Q-Plus pot genera un efect fotoacustic orientat către cerneluri și pigmentări, lăsând pielea înconjurătoare păstrată. Aceste sisteme laser sunt capabile să fragmenteze pigmentul țintă în mic, care va fi îndepărtat de piele prin procesul de fagocitoză.

Tehnologie Mixtă

Modelul Q-Plus C – MT Option din familia EVO este singurul laser Q-Switched de pe piață cu capacitatea de a amesteca, într-o singură emisie, două lungimi de undă diferite. Tehnologia mixtă a Q-Plus C poate fi utilizată pentru tratarea anumitor nuanțe de culoare ale tatuajelor într-o singură trecere pentru a reduce timpul de tratament și a limita efectele asupra vaselor de sânge, precum și pentru a reduce timpul de oprire post-tratament și inflamația pielii ca urmare.

Optibeam II

Piesele de mână OptiBeam II pot genera diferite forme de spot plat la diferite dimensiuni. Piesele de mână pătrate plate sunt ideale pentru îndepărtarea tatuajelor Piesele de mână holografice rotunde sunt concepute pentru a fi adaptate la formele leziunilor pigmentate Piesa de mână fracționată este perfectă pentru refacerea și întinerirea pielii, cu un timp de recuperare foarte scurt.

Piesele de mână Twain

Opțiunile Twain sunt piese de mână IPL sau Er: YAG care pot fi atașate la conectorul TWAIN al dispozitivului (nu este disponibil pentru Discovery Pico Start). 

Twain IPL este indicat pentru: Îndepărtarea părului | Tratamente vasculare dermatologice | Leziuni pigmentare benigne | Întinerirea pielii | Acnee activă. 

Twain 2940 este indicat pentru: Ablația pielii | Reafacere completă a pielii . Fracțional: refacere a pielii | Cicatrici traumatice și acneice Dischromia epidermică | Pete de la soare și de vârstă.

Rezultate

Îndepărtarea tatuajelor
Before After
Leziuni benigne pigmentate
Before After
Refacere a pielii
Before After

Prezentare video

Play Video

Duetto MT

Sistemul Duetto MT – EVO Family se bazează pe lasere Alexandrite și Nd: YAG, 755 nm și 1064 nm, în emisii simple sau combinate. Duetto MT poate satisface necesitățile fiecărui pacient adaptând tratamentele în fiecare detaliu. Dimensiunile mari ale spoturilor, gama largă de lățimi ale impulsurilor și rata de repetare rapidă, împreună cu posibilitatea exclusivă de a seta proporția dintre laserele Alexandrite și Nd: YAG prin tehnologia mixtă, fac din acest dispozitiv unul dintre cele mai avansate și flexibile laseruri din domeniul Estetică și Dermatologie în special pentru tratamentele de îndepărtare a părului, vasculare și de întinerire a pielii. Piesele de mână opționale TWAIN pot fi instalate oricând pe teren și pot extinde și mai mult gama de aplicații.

Tehnologie Mixtă

Duetto MT este echipat cu a doua generație de tehnologie mixtă consolidată, care este capabilă să efectueze cea mai mare gamă de aplicații pentru îndepărtarea părului, precum și tratamente vasculare și de întinerire. Duetto MT permite operatorilor să selecteze cu ușurință emisiile cu lungime de undă simplă sau dublă, adaptând tratamentul la toate tipurile de piele mai precis.

Contact Skin Cooler sau Air Skin Cryo

Răcirea eficientă a pielii este esențială pentru cele mai importante lasere. Răcitorul integrat de contact Duetto MT poate fi utilizat cu sau fără fereastră safir la trei temperaturi diferite. În schimb, adaptorul pentru piesă de mână Skin Cryo este destinat să funcționeze în combinație cu o unitate externă de răcire a aerului compatibilă pentru a oferi un flux de aer rece conceput pentru reducerea durerii și a vătămărilor termice pe zone largi.

Piesele de mână Twain

Opțiunile Twain sunt piese de mână IPL sau Er: YAG care pot fi atașate la conectorul TWAIN al dispozitivului (nu este disponibil pentru Discovery Pico Start). 

Twain IPL este indicat pentru: Îndepărtarea părului | Tratamente vasculare dermatologice | Leziuni pigmentare benigne | Întinerirea pielii | Acnee activă. 

Twain 2940 este indicat pentru: Ablația pielii | Reafacere completă a pielii . Fracțional: refacere a pielii | Cicatrici traumatice și acneice Dischromia epidermică | Pete de la soare și de vârstă.

Rezultate

Epilare
Before After
Întinerirea pielii
Before After
Leziuni vasculare
Before After

Prezentare video

Play Video

Light Series

Seria Light – EVO Family se bazează pe surse laser Alexandrite sau Nd: YAG în stare solidă cu până la patru lungimi de undă: 755 nm, 1064 nm, 532 nm și 1320 nm. Seria Light satisface nevoile fiecărui operator cu multiple posibilități de tratament. Sursele laser puternice pot fi combinate pentru a construi până la 10 modele EVO diferite pentru o versatilitate maximă de utilizare și performanță.

Lungimi de undă multiple

Serii de lungimi de undă multiple: 

 • Alex 755 nm – Gold Standard pentru îndepărtarea părului și tratamente pentru leziunile benigne pigmentate 
 • Nd: YAG 1064 nm – Tratamente vasculare, de strângere a pielii și îndepărtarea părului chiar și pe tipurile de piele mai închise la culoare • Nd: YAG FD 532 nm – Tratamente pentru leziunile vasculare și benigne pigmentate 
 • Nd: YAG 1320 nm (opțional) – Liniile fine și întinerirea pielii

Contact Skin Cooler sau Air Skin Cryo

Răcirea eficientă a pielii este esențială pentru cele mai importante lasere. Răcitorul integrat de contact Duetto MT poate fi utilizat cu sau fără fereastră safir la trei temperaturi diferite. În schimb, adaptorul pentru piesă de mână Skin Cryo este destinat să funcționeze în combinație cu o unitate externă de răcire a aerului compatibilă pentru a oferi un flux de aer rece conceput pentru reducerea durerii și a vătămărilor termice pe zone largi.

Piesele de mână Twain

Opțiunile Twain sunt piese de mână IPL sau Er: YAG care pot fi atașate la conectorul TWAIN al dispozitivului (nu este disponibil pentru Discovery Pico Start). 

Twain IPL este indicat pentru: Îndepărtarea părului | Tratamente vasculare dermatologice | Leziuni pigmentare benigne | Întinerirea pielii | Acnee activă. 

Twain 2940 este indicat pentru: Ablația pielii | Reafacere completă a pielii . Fracțional: refacere a pielii | Cicatrici traumatice și acneice Dischromia epidermică | Pete de la soare și de vârstă.

Rezultate

Epilare
Before After
Leziuni benigne pigmentate
Before After
Întinerirea pielii
Before After

Prezentare video

Play Video

Asset

Laser puternic și compact Q-Switched Nd: YAG care funcționează la 1064 și 532 nm în modurile Q-Switched și opționale Photo-Thermal (cu funcționare liberă) echipate cu piese de mână OptiBeam pătrate sau puncte rotunde opționale. Materialul poate fi furnizat cu conector TWAIN (opțional) pentru că piesa de mână IPL permite îmbunătățirea posibilităților de tratament.

OptiBeam

Piese de mână pătrate pentru distribuirea fluidă a pulsului plat luminos (omogen) pentru a crește precizia și siguranța tratamentului.

Rezultate

Îndepărtarea tatuajelor
Before After
Leziuni benigne pigmentate
Before After

Prezentare video

Play Video

585

Primul laser în stare solidă de 585 nm cu putere constantă pentru a garanta costuri reduse de exerciții și tratamente fără purpură. Absorbția redusă de melanină și adâncimea optică de penetrare permit tratarea leziunilor vasculare dermatologice ale feței, decolteului și gâtului în siguranță absolută.

Scaner Quanta

Scanner puternic capabil să trateze suprafețe mari cu precizie, siguranță și rapiditate. Afișajul cu ecran tactil permite configurarea rapidă și ușoară a tratamentului și starea laserului Ready / Standby. Patru moduri de umplere pentru a gestiona distribuția căldurii pentru tratamente specifice și 8 modele de scanare pentru cel mai mare nivel de precizie.

Rezultate

Leziuni vasculare dermatologice
Before After
Leziuni benigne pigmentate
Before After

Prezentare video

Play Video

Delinea

Delinea reprezintă o nouă soluție neinvazivă în conturarea corpului. Acest dispozitiv inovator oferă rezultate dovedite inegalabile prin abordarea multi-tehnologiilor. Delinea ia tehnologii de ultimă generație pentru a reduce circumferința și a elimina celulele adipoase într-un mod confortabil.

Tratament fără operator

Delinea are un control de temperatură de auto-verificare integrat care îi permite să funcționeze întotdeauna în siguranță. Echilibrul perfect al tehnologiilor instalate pe Delinea garantează tratamente plăcute cu rezultate superioare. Parametrii prestabiliți și caracteristicile de siguranță de la bord permit tratamente fără mâini și fără operator.

Rezultate repetate cu aspect natural

Delinea a fost conceput pentru a lucra ușor la toți pacienții. Oferă rezultate pe o gamă largă de vârste, dimensiuni ale pliurilor grase și tip de piele pe tot parcursul anului.
Tratamentul Delinea menține temperatura țintă evitând orice disconfort al pacientului. Delinea vine cu toate accesoriile necesare pentru a măsura eficacitatea tratamentului.

Rezultate

Modelarea corpului
Before After
Modelarea corpului
Before After

Prezentare video

Play Video