Quanta Systems

„Misterul vieții stă în căutarea frumuseții.” - Billy Wilder

Încă din 1997, Quanta Systems este un dezvoltator și producător lider pe scară largă de platforme estetice și medicale bazate pe lumină, oferind soluții unice de vânzări și servicii, permițând medicilor să aleagă dispozitivele bazate pe energie pentru nevoile lor individuale.
Acest lucru economisește timp și bani și, în cele din urmă, duce la luarea deciziilor privind achiziționarea celor mai bune
echipamentele.

Produsele noastre sunt utilizate în întreaga lume pentru mai multe aplicații, cum ar fi:

 • îndepărtarea permanentă a părului, 
 • reducerea ridurilor, 
 • tratarea acneeei și reducerea cicatricilor acneice,
 • reducerea cicatricilor chirurgicale,
 • îndepărtarea leziunilor vasculare benigne și pigmentate, 
 • îndepărtarea tatuajelor multicolore, dermatologia chirurgicală, 
 • infecția fungică a unghiei. 

Atenția la detalii alături de accentul pus pe eficacitatea clinică, ne permite să concurăm împotriva celor mai mari companii multinaționale cu cel mai înalt grad de integritate de pe piață. 

Quanta aplică același nivel de inginerie, design, calitate și precizie la medicina estetică pe care îl aplică restaurării unor lucrări de neprețuit. Marii artiști din acest domeniu sunt clinicienii care creează o capodoperă pentru fiecare pacient. Cu modestie, noi le oferim instrumentul perfect.

Discovery Pico Series

Seria DISCOVERY PICO este primul aparat din a doua generație de lasere – „Nd: YAG” – de picosecundă pentru îndepărtarea tatuajelor, leziunilor pigmentate și tratamentelor de refacere / întinerire a pielii. Această serie laser include până la trei lungimi de undă, 532 nm – 1064 nm – 694 nm, putere maximă de vârf și până la 4 moduri de emisie pentru a combina performanțele maxime de operare cu cea mai largă gamă de tratamente.

Efectul Picosecond

Seria DISCOVERY PICO generează un efect fotoacustic care sparge pigmentul de tatuaj și petele pigmentare, lăsând nevătămate țesuturile din jur. Datorită duratei mai scurte a pulsului și puterii sale ridicate, poate elimina în mod eficient chiar și cei mai adânci pigmenți ai pielii și petele mari.

Optibeam II

Piesele de mână OptiBeam II pot genera diferite forme de spot plat la diferite dimensiuni. Piesele de mână care propagă raza pătrată sunt ideale pentru îndepărtarea tatuajelor. Piesele de mână care propagă raza rotundă sunt concepute pentru a fi adaptate la leziunile pigmentare și perfecte pentru tratamentele faciale. Piesele de mână care propagă raza fracțională sunt perfecte pentru refacerea și întinerirea pielii, cu un timp de recuperare foarte scurt și niveluri ridicate de siguranță.

Piese de mână Twain

Opțiunile Twain sunt piese de mână IPL sau Er: YAG care pot fi atașate la conectorul TWAIN al dispozitivului (nu este disponibil pentru Discovery Pico Start). 

Twain IPL este indicat pentru: Îndepărtarea părului | Tratamente vasculare dermatologice | Leziuni pigmentare benigne | Întinerirea pielii | Acnee activă. 

Twain 2940 este indicat pentru: Ablația pielii | Reafacere completă a pieliiFracțional: refacere a pielii | Cicatrici traumatice și acneice | Discromii cutanate | Pete de la soare și de vârstă.

Rezultate

Îndepărtarea tatuajelor
Before After
Leziuni benigne pigmentate
Before After
Refacere a pielii
Before After

Prezentare video

Rulează videoul

Chrome® lase station

Stație laser bazată pe un puternic laser Nd: YAG 1064/532 nm Q-Switched cu module opționale Hi-tech.

Stație laser cu peste 50 de indicații și aplicații dedicate tratamentului pielii. Chrome oferă o soluție unică care combină versatilitatea tratamentului cu fiabilitatea sistemului.

Extindeti-vă posibilitățile

Stația de conectare Chrome vă permite să efectuați peste 50 de tipuri de tratamente datorită modulelor suplimentare, are un design 100% italian și are în spate 35 de ani de experiență în dezvoltarea de lasere pentru îngrijirea oamenilor.

Aplicații

 •  imperfecțiuni vasculare
 •  pori dilatați și piele cu imperfecțiuni
 •  pete nedorite
 •  riduri fine și stimularea naturală a colagenului

Rezultate

Before After
Before After
Before After

Prezentare video

Rulează videoul

Thunder series

Thunder Series oferă un dispozitiv cu adevărat puternic care poate fi furnizat cu până la două lungimi de undă Alexandrite 755 nm și Nd: YAG 1064 nm. Este disponibil în surse unice sau cu Tehnologia Mixtă. Această serie inovatoare reprezintă soluția ideală pentru îndepărtarea rapidă a părului, pe tot parcursul anului, tratamentul eficient al leziunilor vasculare dermatologice și de întinerire al pielii.

Tehnologia Mixtă

Disponibilă în versiunea Thunder MT, această tehnologie este capabilă să realizeze cea mai mare gamă de aplicații de îndepărtare a părului, precum și tratamente vasculare și de întinerire. 

Tehnologia mixtă îmbunătățită permite operatorilor să îndepărteze părul chiar în cazul pielii închise la culoare, într-un mod sigur și eficient pe tot parcursul anului.

Scaner Quanta

Noul Quanta Scanner cu tehnologie patentată este o piesă de mână a scanerului care furnizează automat energie laser în mod omogen pe zone foarte largi, evitând suprapunerea excesivă a pulsului. Tehnologia sa exclusivă AutoMotion poate efectua tratamente de îndepărtare a părului cu durere redusă / fără durere și cu precizie extremă.

Qool-Air

Qool-air este un sistem exclusiv de răcire a pielii disponibil pentru Quanta System Thunder Series. Este compatibil cu adaptoarele pentru piese de mână Skin Cryo și Skin Cryo TH. Acest sistem compact și puternic este, de asemenea, capabil să răcească zone largi de piele pentru un confort maxim și este controlat direct de ecranul laser. Qool-air este soluția ideală pentru a combina puterea de răcire a pielii și economisirea maximă a spațiului.

Rezultate

Epilare
Before After
Întinerirea pielii
Before After
Leziuni vasculare dermatologice
Before After

Prezentare video

Rulează videoul

Youlaser MT

Primul și unicul CO2 10600 – laser dual GaAs 1540 nm folosește tehnologia mixtă Quanta System pentru a stabili sinergii de tratament între lasere. 

Pielea îmbătrânită cu riduri și pigmentări, precum și pielea cu cicatrici sau atrofia mucoasei vaginale pot fi tratate eficient, într-un timp foarte scurt.

Tehnologie Mixtă

Youlaser MT poate furniza lasere de 1540 nm și 10600 nm coaxial în același micro-punct, cu emisii secvențiale sau simultane pentru a obține un echilibru reglabil de efecte ablative și non-ablative și pentru a oferi pacienților standarde de tratament noi și sigure.

Piese de mână chirurgicale

Piese de mână chirurgicale pentru a efectua proceduri plastice și dermatologice cu diferite dimensiuni ale punctelor, care garantează cea mai completă gamă de proceduri.

Scaner Quanta

Quanta Scanner este cel mai complet și inovator instrument de pe piață, permițând reglabilitatea completă a parametrilor tratamentului. Această configurație permite, de asemenea, utilizarea funcției OptiSim capabilă să estimeze adâncimea și densitatea tratamentului la parametri specifici pentru o precizie maximă.

Shelase ™

Primul scaner ginecologic capabil să livreze două fascicule laser diferite pentru a stimula producerea de colagen nou în mucoasă, pentru a restabili elasticitatea vaginală și pentru a ameliora simptomele asociate.Poate fi folosit și pentru întinerirea vulvei prin accesoriul specific.

Rezultate

Refacere a pielii
Before After
Cicatrici și cicatrici acneeice
Before After

Prezentare video

Rulează videoul

Q-Plus Series

Seria Q-Plus – EVO Family este o platformă laser disponibilă în 6 configurații diferite, pentru a se adapta mai bine nevoilor fiecărui utilizator și pentru o versatilitate maximă. În același sistem este posibil să introduceți până la două surse de laser diferite: Q-Switched pur sau hibrid Q-Switched / Pulsed. 

Seria Q-Plus este soluția ideală pentru a efectua o gamă largă de tratamente, printre care: îndepărtarea leziunilor benigne pigmentare, îndepărtarea tatuajelor, refacerea pielii, leziunile vasculare și tratamentele pentru îndepărtarea părului.

Multiple lungimi de undă seria Q-Plus

Este singurul dispozitiv laser hibrid de pe piață bazat pe o puternică tehnologie Q-Switched care poate fi configurată și cu lasere pulsate.

Efect Q Switched

Sursele Q-Plus cu comutare q pot genera un efect fotoacustic orientat către petele pigmentare, care lasă intactă pielea înconjurătoare. Aceste sisteme laser sunt capabile să fragmenteze ținta în particule mici, făcându-le ușor de procesat de corpul uman în timpul procesului de fagocitoză.

Optibeam II

Piesele de mână OptiBeam II pot genera diferite forme de spot plat la diferite dimensiuni.

Piesele de mână care propagă raza pătrată sunt ideale pentru îndepărtarea tatuajelor. Piesele de mână care propagă raza rotundă sunt concepute pentru a fi adaptate la formele leziunilor pigmentare. Piesele de mână care propagă raza fracțională sunt perfecte pentru refacerea și întinerirea pielii, cu un timp de recuperare foarte scurt.

Contact Skin Cooler sau Air Skin Cryo

Răcitorul de piele de contact asigură răcirea pielii în timpul tratamentului cu laser, reducând în mod eficient durerea și permițând utilizarea fluidelor adecvate, pentru a reduce potențialele efecte secundare, în special pentru tratamentul leziunilor vasculare. Piesa de mână Skin Cryo, în schimb, este destinată să funcționeze în combinație cu o unitate de răcire externă a aerului, pentru a oferi un flux de aer rece destinat reducerii durerii și leziunilor termice ale pielii.

Piese de mână Twain

Twain IPL este indicat pentru: Îndepărtarea părului | Tratamente vasculare dermatologice | Leziuni pigmentare benigne | Întinerirea pielii | Acnee activă. 

Twain 2940 este indicat pentru: Ablația pielii | Reafacere completă a pielii . Fracțional: refacere a pielii | Cicatrici traumatice și acneice | Discromii cutanate | Pete de la soare și de vârstă.

Rezultate

Îndepărtarea tatuajelor
Before After
Leziuni benigne pigmentate
Before After
Refacere a pielii
Before After

Prezentare video

Rulează videoul

Q-Plus C MT option

Q-Plus C – Opțiunea MT este dispozitivul unic Q-Switched cu emisii simple sau combinate prin tehnologia mixtă patentată. Q-Plus C poate combina două lungimi de undă diferite pentru a depăși limitele emisiei unice. De exemplu, poate efectua tratamente eficiente împotriva leziunilor pigmentare sau poate elimina zone cu tatuaje colorate într-o singură trecere.

Efect Q Switched

Sursele puternice cu comutare Q ale Q-Plus pot genera un efect fotoacustic orientat către pigmentul de tatuaj sau pata pigmentară, lăsând intactă pielea înconjurătoare. Aceste sisteme laser sunt capabile să fragmenteze pata pigmentară în particule foarte mici, care va fi îndepărtată prin procesul de fagocitoză.

Tehnologie Mixtă

Modelul Q-Plus C – MT Option din familia EVO este singurul laser Q-Switched de pe piață cu capacitatea de a combina, într-o singură emisie, două lungimi de undă diferite. Tehnologia mixtă a Q-Plus C poate elimina anumite nuanțe de culoare ale tatuajelor într-o singură trecere, pentru a limita efectele asupra vaselor de sânge, precum și pentru a reduce inflamația pielii.

Optibeam II

Piesele de mână OptiBeam II pot genera diferite forme de spot plat la diferite dimensiuni. Piesele de mână care propagă raza pătrată sunt ideale pentru îndepărtarea tatuajelor. Piesele de mână care propagă raza rotundă sunt concepute pentru a fi adaptate la formele leziunilor pigmentare. Piesele de mână care propagă raza fracțională sunt perfecte pentru refacerea și întinerirea pielii, cu un timp de recuperare foarte scurt.

Piesele de mână Twain

Opțiunile Twain sunt piese de mână IPL sau Er: YAG care pot fi atașate la conectorul TWAIN al dispozitivului (nu este disponibil pentru Discovery Pico Start). 

Twain IPL este indicat pentru: Îndepărtarea părului | Tratamente vasculare dermatologice | Leziuni pigmentare benigne | Întinerirea pielii | Acnee activă. 

Twain 2940 este indicat pentru: Ablația pielii | Reafacere completă a pielii . Fracțional: refacere a pielii | Cicatrici traumatice și acneice | Discromie cutanată | Pete solare și de vârstă.

Rezultate

Îndepărtarea tatuajelor
Before After
Leziuni benigne pigmentate
Before After
Refacere a pielii
Before After

Prezentare video

Rulează videoul

Duetto MT

Sistemul Duetto MT – EVO Family are la bază laserele Alexandrite și Nd: YAG, 755 nm și 1064 nm, în emisii simple sau combinate. Duetto MT poate satisface nevoile fiecărui pacient adaptând tratamentele în detaliu. Dimensiunile mari ale spoturilor, gama largă de lățimi ale impulsurilor și rata de repetare rapidă, împreună cu posibilitatea de a seta proporția dintre laserele Alexandrite și Nd: YAG prin tehnologia mixtă, fac din acest dispozitiv unul dintre cele mai avansate și flexibile lasere din domeniul dermato-estetic. Este în special folosit pentru îndepărtarea părului și tratamentul de întinerire al pielii. Piesele de mână opționale TWAIN pot fi instalate oricând pe teren și pot extinde și mai mult gama de aplicații.

Tehnologie Mixtă

Duetto MT este echipat cu a doua generație de tehnologie mixtă consolidată, care este capabilă să efectueze cea mai mare gamă de aplicații pentru îndepărtarea părului, precum și tratamente vasculare și de întinerire. Duetto MT permite operatorilor să selecteze cu ușurință emisiile cu lungime de undă simplă sau dublă, adaptând tratamentul la toate tipurile de piele.

Contact Skin Cooler sau Air Skin Cryo

Răcirea eficientă a pielii este esențială pentru cele mai importante lasere. Răcitorul integrat de contact Duetto MT poate fi utilizat cu sau fără fereastră safir la trei temperaturi diferite. În schimb, adaptorul pentru piesă de mână Skin Cryo este destinat să funcționeze în combinație cu o unitate compatibilă externă de răcire a aerului, pentru a oferi un flux de aer rece care reduce durerea și vătămările termice pe zone largi.

Piesele de mână Twain

Opțiunile Twain sunt piese de mână IPL sau Er: YAG care pot fi atașate la conectorul TWAIN al dispozitivului (nu este disponibil pentru Discovery Pico Start). 

Twain IPL este indicat pentru: Îndepărtarea părului | Tratamente vasculare dermatologice | Leziuni pigmentare benigne | Întinerirea pielii | Acnee activă. 

Twain 2940 este indicat pentru: Ablația pielii | Reafacere completă a pielii . Fracțional: refacere a pielii | Cicatrici traumatice și acneice | Discromii cutanate | Pete de la soare și de vârstă

Rezultate

Epilare
Before After
Întinerirea pielii
Before After
Leziuni vasculare
Before After

Prezentare video

Rulează videoul

Light Series

Seria Light – EVO Family se bazează pe surse laser Alexandrite sau Nd: YAG în stare solidă cu până la patru lungimi de undă: 755 nm, 1064 nm, 532 nm și 1320 nm. Seria Light satisface nevoile fiecărui operator și are multiple posibilități de tratament. Sursele laser puternice pot fi combinate pentru a construi până la 10 modele EVO diferite pentru o versatilitate maximă de utilizare și performanță.

Lungimi de undă multiple

Serii de lungimi de undă multiple: 

 • Alex 755 nm – Gold Standard pentru îndepărtarea părului și tratamente pentru leziunile benigne pigmentate 
 • Nd: YAG 1064 nm – Tratamente vasculare, de strângere a pielii și îndepărtarea părului chiar și pe tipurile de piele mai închise la culoare • Nd: YAG FD 532 nm – Tratamente pentru leziunile vasculare și benigne pigmentate 
 • Nd: YAG 1320 nm (opțional) – Liniile fine și întinerirea pielii

Contact Skin Cooler sau Air Skin Cryo

Răcirea eficientă a pielii este esențială pentru cele mai importante lasere. Răcitorul integrat de contact Duetto MT poate fi utilizat cu sau fără fereastră safir la trei temperaturi diferite. În schimb, adaptorul pentru piesă de mână Skin Cryo este destinat să funcționeze în combinație cu o unitate externă de răcire a aerului pentru a oferi un flux de aer rece care reduce durerea și vătămărilor termice pe zone largi.

Piesele de mână Twain

Opțiunile Twain sunt piese de mână IPL sau Er: YAG care pot fi atașate la conectorul TWAIN al dispozitivului (nu este disponibil pentru Discovery Pico Start). 

Twain IPL este indicat pentru: Îndepărtarea părului | Tratamente vasculare dermatologice | Leziuni pigmentare benigne | Întinerirea pielii | Acnee activă. 

Twain 2940 este indicat pentru: Ablația pielii | Reafacere completă a pielii . Fracțional: refacere a pielii | Cicatrici traumatice și acneice | Discromii cutanate | Pete de la soare și de vârstă.

Rezultate

Epilare
Before After
Leziuni benigne pigmentate
Before After
Întinerirea pielii
Before After

Prezentare video

Rulează videoul

Asset

Laser puternic și compact Q-Switched Nd: YAG care funcționează la 1064 și 532 nm în modurile Q-Switched și Photo-Thermal (cu funcționare liberă), echipate cu piese de mână OptiBeam pătrate sau puncte rotunde opționale. Materialul poate fi furnizat cu conector TWAIN (opțional) pentru că piesa de mână IPL permite îmbunătățirea posibilităților de tratament.

OptiBeam

Piesa de mână care propagă raza pătrată, pentru distribuirea fluidă a pulsului plat luminos (omogen)  și pentru creșterea preciziei și siguranței tratamentului.

Rezultate

Îndepărtarea tatuajelor
Before After
Leziuni benigne pigmentate
Before After

Prezentare video

Rulează videoul

585

Primul laser în stare solidă de 585 nm cu putere constantă pentru a garanta costuri reduse de exerciții și tratamente fără purpură. Absorbția redusă de melanină și adâncimea optică de penetrare permit tratarea leziunilor vasculare dermatologice ale feței, decolteului și gâtului în siguranță.

Scaner Quanta

Scanner puternic capabil să trateze suprafețe mari cu precizie, siguranță și rapiditate. Afișajul cu ecran tactil permite configurarea rapidă și ușoară a tratamentului și starea laserului Ready / Standby. Patru moduri de umplere pentru a gestiona distribuția căldurii pentru tratamente specifice și 8 modele de scanare pentru cel mai mare nivel de precizie.

Rezultate

Leziuni vasculare dermatologice
Before After
Leziuni benigne pigmentate
Before After

Prezentare video

Rulează videoul

Delinea

Delinea reprezintă o nouă soluție neinvazivă în conturarea corpului. Acest dispozitiv inovator oferă rezultate dovedite inegalabile prin abordarea multi-tehnologiilor. Delinea combină tehnologii de ultimă generație pentru a reduce circumferința și a elimina celulele adipoase într-un mod confortabil.

Tratament fără operator

Delinea are un control de temperatură integrat care îi permite să funcționeze întotdeauna în siguranță. Echilibrul perfect al tehnologiilor instalate pe Delinea garantează tratamente plăcute cu rezultate superioare. Parametrii prestabiliți și caracteristicile de siguranță de la bord permit tratamente fără mâini și fără operator.

Rezultate repetate cu aspect natural

Delinea a fost conceput pentru a lucra ușor la toți pacienții. Oferă rezultate indiferent de vârstă, dimensiuni ale pliurilor grase și tipul de piele, pe tot parcursul anului.
Tratamentul Delinea menține temperatura ideală evitând orice disconfort al pacientului. Delinea vine cu toate accesoriile necesare pentru a măsura eficacitatea tratamentului.

Rezultate

Modelarea corpului
Before After
Modelarea corpului
Before After

Prezentare video

Rulează videoul

Pe data de 6 Noiembrie va avea loc cursul practic PRP în Stomatologie susținut de Dr. Ada Epistatu

Programul cursului: 10:30 – 18:30

Locație: Calea București nr. 74, Tunari (Ilfov-Bucuresti)

Taxa de participare: 2490 lei (TVA inclus)

TAXA ASIGURĂ:

Participarea la curs
O centrifugă XC 2415
O cutie de eprubete de 9 ml
Diplomă de participare

 

ÎNSCRIERE: 
📩cursuri@italtrade.ro
📞0736627525

*Locuri limitate
Respectăm toate normele de igienă și de siguranță împotriva răspândirii COVID-19
Numărul maxim admis de participanți la curs este 10 pentru a respecta normele de siguranță și de distanțare socială în condițiile actuale.