Restylane

Restylane da forma cu ajutorul unei substante naturale a corpului uman care se numeste acid hialuronic. Injectat in piele confera volum, rezultat care este in conformitate cu normele de sanatate si cu un aspect natural.

Restylane

Restylane da forma cu ajutorul unei substante naturale a corpului uman care se numeste acid hialuronic. Injectat in piele confera volum, rezultat care este in conformitate cu normele de sanatate si cu un aspect natural.

Gama completa de produse Restylane

Restylane Fillers

Acidul Hialuronic stabilizat in unica formula NASHA – realizata de echipa de medici QMed din Suedia cuprinde pentru domeniul estetic produsele Restylane, Macrolane. Netezirea ridurilor sau obtinerea volumului dorit pentru buze, o mai mare senzualitate a formei le veti avea datorita unui element de natura umana – acidul hialuronic de origine non-animala NASHA in produsele Restylane care ofera o alternativa multipla pentru estetica faciala de reintinerire a pielii, de umplere de riduri fine, cele de expresie sau adanci, remodeleaza si confera volum conturului facial.

Restylane Skinboosters

Tratamentele Restylane Skinboosters creează un efect de luminozitate într-un mod natural, eliminând ridurile din interior. Cum funcționează? Cresc hidratarea în interiorul pielii, ceea ce se manifestă exterior prin elasticitate și aspect îmbunătățite. Restylane Skinboosters Vital/Restylane Skinboosters Vital Lidocaină 1 ml este recomandat pentru pielea mai matură sau afectată de soare. Pielea îmbătrânită, care își pierde elasticitatea și tonusul devine astfel mai luminoasă, mai delicată și mai netedă.
Tratamentul cu Restylane Skinboosters Vital/Restylane Skinboosters Vital Lidocaină se face la nivelul întregii fețe, gât, decolteu, mâini, coate, genunchi, zona perioculară și zona periorală.

Restylane Skincare

Produsele Restylane Skincare sunt create cu scopul de a proteja, a hidrata și a hrăni pielea. Acestea conțin doze mari de ingrediente active și emolieți exclusivi, pentru a oferi rezultatele dorite. Cremele de zi și de noapte și serurile din gama de îngrijire zilnică Restylane se utilizează dimineața, seara și pe parcursul zilei, ajutând la furnizarea de nutrienți și protecție pielii.

Contact Restylane

Portofoliul Restylane este caracterizat prin produse de calitate, fabricate utilizând Tehnologia patentată NASHA™ (acid hialuronic stabilizat).

Tratamentul se face cu ajutorul unui injector care ofera confort medicului, pacientului si un rezultat optim pentru tratament. Aveti cantitatea egala si exacta care trebuie injectata la o aplicare, un singur semnal sonor va indica cat sa injectati corect. Cele 6 ace cuprinse in kitul care contine un injector de unica folosinta care are 2 ml, va ajuta sa aveti un tratament rapid si fara durere.

Rezultatele dupa tratamentele cu produsele Restylane, sunt instantanee.

Nu sunt necesare teste preliminare si un tratament dureaza adesea mai putin de 30 min. Restylane este un gel cristal – forma stabilizata a acidului hialuronic, substanta cuprinsa in mod natural in corpul uman. Acidul hialuronic mentine apa in tesuturi, reface gradul de hidratare si confera volum in piele. Crescand in varsta, producerea naturala de acid hialuronic se diminueaza, se pierde volum si elasticitate. O simpla injectare cu Restylane readuce volumul pierdut din piele, creeaza volum mai mare buzelor, indeparteaza ridurile fine sau adanci. Restylane este un produs resorbabil care este absorbit in mod natural in timp. Aceasta inseamna ca puteti sa alegeti cand sa faceti un alt tratament pentru a pastra efectul.