Seria DUETTO MT

Sistemul Duetto MT-EVO se bazează pe laserele Alexandrite 755 nm și Nd: YAG 1064 nm, în emisii unice sau combinate. Duetto MT poate satisface necesitățile fiecărui pacient prin adaptarea tratamentelor până la cel mai mic detaliu.

Dimensiunile mari ale punctelor, o gamă largă de întindere a pulsului și o rată rapidă de repetare, împreună cu posibilitatea exclusivă de a stabili proporția dintre laserele Alexandrite și Nd: YAG prin tehnologia combinată, fac din acest laser unul dintre cele mai avansate și flexibile lasere din domeniul Esteticii și Dermatologiei, în special pentru tratamentele de îndepărtare a părului, tratamentele vasculare și tratamentele de rejuvenare a pielii.

Dispozitivele de operare opționale TWAIN pot fi instalate oricând și pot extinde chiar și mai mult domeniul de aplicații.

MIXED TECHNOLOGY™

Duetto MT este echipat cu a doua generație de tehnologie combinată, consolidată, care este capabilă să efectueze cea mai mare gamă de aplicații de îndepărtare a părului, tratamente vasculare și tratamente de rejuvenare.

Duetto MT permite operatorilor să aleagă cu ușurință emisiile de unică sau dublă lungime de undă, adaptând tratamentul la toate tipurile de piele, cu mult mai mare precizie.

SISTEM DE RĂCIRE

SISTEM DE RĂCIRE ÎN CONTACT CU PIELEA SAU SISTEM DE RĂCIRE CRYO SKIN

Sistemul de răcire integrat al Duetto MT poate fi folosit cu sau fără fereastră, având 3 trepte de răcire.

Adaptorul Skin Cryo este destinat a funcționa  în combinație cu o unitate de răcire externă, compatibilă, pentru a furniza aer rece deasupra pielii în scopul diminuării durerii și evitării arsurilor.

DISPOZITIVELE DE OPERARE TWAIN

Opțiunile TWAIN se bazează pe dispozitive de operare IPL sau LASER care pot fi instalate, în orice moment, la clinica Dumneavoastră.

Opțiunea Twain IPL se bazează pe tehnologia Lumină Intens Pulsată, are filtre optice diferite sau dispozitive de operare diferite care pot avea sistem integrat de răcire a pielii (în funcție de model și de lungimea de undă).

Opțiunea Twain IPL este indicată pentru:

Îndepărtarea părului / Tratamente vasculare dermatologice  / Leziuni pigmentare benigne / Rejuvenarea pielii | Acnee activă

Twain 2940 este un dispozitiv de operare Laser Er:YAG, ideal pentru ablațiile pielii, cu difuzie termică limitată, pentru scoruri de siguranță excelente.

Twain 2940 este indicat pentru:

Puncte normale: Ablația pielii / Corectarea completă a pielii

Fracțional: Corectarea pielii / Cicatrice acneice / Cicatrice traumatice / Dischromie epidermică / Puncte apărute de la soare sau datorită înaintării în vârstă

ÎNDEPĂRTAREA PĂRULUI

epilare 1epilare 2

REJUVENAREA PIELII

rejuvenare piele 1rejuvenare piele 2

LEZIUNI VASCULARE

leziuni vasculare 1leziuni vasculare 2

Broșură Duetto MT