Seria Thunder

Dispozitivul Seriei Thunder este foarte puternic, cu două lungimi de undă: Alexandrite 755 nm și Nd: YAG 1064 nm, disponibile în surse unice sau cu funcția MIXED TECHNOLOGY™.

Această serie inovatoare reprezintă soluția ideală pentru îndepărtarea extrem de rapidă a părului, pe tot parcursul anului, pentru rejuvenarea pielii precum și pentru tratarea eficientă a leziunilor vasculare dermatologice.

MIXED TECHNOLOGY™

Disponibilă la versiunea Thunder MT, această tehnologie inovatoare este capabilă să efectueze cea mai mare gamă de aplicații de îndepărtare a părului, precum și tratamente vasculare și de rejuvenare.

Această tehnologie combinată permite operatorilor să efectueze îndepărtarea părului chiar și pe piele închisă la culoare, siguranța și eficacitatea fiind maxime, pe tot parcursul anului.

scanerul quanta

Noul Scaner Quanta, cu tehnologie patentată, este un scaner de mână care poate furniza energia laserului în mod omogen pe zone foarte mari, evitându-se astfel suprapunerea excesivă a impulsurilor.

Tehnologia sa exclusivă AutoMotion poate efectua tratamente de îndepărtare a părului, cu o precizie extremă, fără durere.

DISPOZITIVELE DE OPERARE QUANTA

Tehnologia patentată este capabilă să genereze un nou punct (rază de acțiune) cu o formă super-eliptică și un profil de fascicol gaussian optimizat, pentru a depăși limitele de puncte tradiționale legate de diferite grade de suprapunere, în scopul creșterii vitezei, siguranței și eficacității tratamentului.

QOOL-AIR

Qool-air este un sistem de răcire exclusiv pentru piele, disponibil la seria Quanta System Thunder. Este compatibil cu adaptoarele de mână Skin Cryo și Skin Cryo TH.

Acest sistem compact și puternic este capabil să răcească zone mari ale pielii pentru un confort maxim al tratamentului și este controlat direct din panoul de control al laserului. Qool-air este soluția ideală pentru a combina puterea de răcire a pielii și economisirea maximă a spațiului.

ÎNDEPĂRTAREA PĂRULUI

thunder epilare definitiva parthunder epilare definitiva fara par

REJUVENAREA PIELII

REJUVENAREA PIELII 1REJUVENAREA PIELII 2

LEZIUNI VASCULARE DERMATOLOGICE

LEZIUNI VASCULARE DERMATOLOGICELEZIUNI VASCULARE DERMATOLOGICE 2

Broșură Seria Thunder