SoftFil

Cea mai cunoscuta gama de instrumente pentru injectiile cu fillere

Gama de micro-canule SoftFil

Micro-canule SoftFil® Classic

Gama de micro-canule SoftFil Classic este ideală pentru începători, dar și pentru utilizatorii consacrați. Gama a fost dezvoltată după binecunoscuta tehnică Soft Filling, o metodă standardizată de injectare, accesibilă tuturor medicilor.

Indiferent de tehnică, pot fi alese două tipuri de canule din gama SoftFil Classic. Pentru fiecare zonă injectată, canula va corespunde nevoilor tale în ce privește punctul de intrare, lățimea zonei și adâncimea de injectare. Fiecare tip de canulă SoftFil Classic a fost testat din punct de vedere reologic și clinic, cu toate fillerele disponibile pe piață și pentru PRP.

Micro-canule SoftFil® Precision

Gama de micro-canule SoftFil Precision se bazează pe un proces tehnologic de fabricație de top și corespunde nevoilor utilizatorilor exigenți. Această gamă a fost concepută printr-o combinare a detaliilor care facilitează foarte mult executarea unor proceduri precise.

ÎNCEARCĂ-LE ŞI BUCURĂ-TE DE PRINCIPALELE INOVAŢII: gradaţie în centimetri, de-a lungul tubului din oțel inoxidabil, pentru o adâncime simetrică de injectare; tratament de suprafață, pentru a permite o pătrundere perfectă în piele; calibru intern foarte mare, pentru a reduce presiunea de injectare.

Contact SoftFil

Italtrade distribuie micro-canule SoftFil in Romania