TSK

Soluții personalizate pentru ace și dispozitive medicale

Laboratorul TSK are o istorie lungă în proiectarea și fabricarea acelor de specialitate, rezultând în brevete multiple pentru materiale și proiectări de ace. Inovația a jucat întotdeauna un rol important în creșterea companiei și continuă azi să fie în vârful tehnologiei cu ace.

 

Laboratorul TSK se străduiește să facă injecțiile perfecte

Calitatea produselor face ca TSK Laboratory să fie partenerul preferat al OEM pentru numeroase companii de produse farmaceutice și medicale din întreaga lume.

Acele estetice TSK sunt special concepute pentru umplerea și umplerea de toxine dermice. Produsele de umplere dermică cosmetică, cum ar fi acidul hialuronic, conțin particule mici și au o vâscozitate ridicată. În consecință, face mai dificilă injecția.

De exemplu, acele convenționale se desprind ușor de la seringă sau se blochează. Pentru a depăși aceste probleme, TSK a dezvoltat ace estetice speciale, cu caracteristici unice. Ulterior, vă ajută să vă îmbunătățiți injecția cosmetică cu o precizie, eficiență și cel mai important confort pentru pacient.

.

Acul invizibil cunoscut pe piata de medici sub numele “THE INViSIBLE NEEDLE

Aproape fara pic de durere.

Sângerare minimă.

Canulele cu alunecare sterile, cunoscute pe piata de medici sub numele “STERiGLIDE CANNULA”

Alunecare cu %50 mai buna.

Mai puține vânătăi.

Contact TSK

În cazul în care doriți să beneficiați de produsele noastre din gama TSK și aveți nevoie de informații suplimentare referitoare la produse, nu ezitați să ne contactați.