Zimmer

Zimmer este lider pe piața Europeană de producători de sisteme pentru fizioterapie

Cu 50 de ani de experiență pe piață, Zimmer MedizinSysteme a devenit leader pe piața Europeană de producători de sisteme pentru fizioterapie. Liniile de produse ale companiei includ, produse inovatoare pentru cardiologie, produse pentru diagnosticare și produse pentru medicina estetică. Cercetarea și dezvoltarea au un rol prioritar în tradiția companiei. Fiecare din produsele noastre este conceput cu o acuratețe științifică strictă.

O companie de dimensiune medie, cu bazele în Germania, Zimmer MedizinSysteme menține cultura bunelor relații cu spitale, doctori și fizioterapeuți într-un mod prioritar. Progresul, tehnologia fiabilă, designul bun cu ușurință de folosire și serviciile excelente sunt caracteristicile ce stau la baza sistemelor Zimmer MedizinSysteme.

Produse

Cryo 7

Cryo7 este sistemul perfect pentru răcirea pielii în timpul aplicațiilor cu laser și al injecțiilor de toate tipurile. Dispozitivul cu aer rece asigură o reducere durabilă a durerii și previne deteriorarea termică a pielii în timpul aplicațiilor cu laser și IPL.

Cryo 7 este proiectat pentru o utilizare fiabilă pe tot parcursul zilei. Funcția de dezghețare și monitorizarea controlată de software a cantității de apă de dezghețare asigură o funcționare bună. În plus, filtrul de aer este ușor accesibil și poate fi înlocuit rapid dacă este murdar.

Eficient din punct de vedere energetic și din punct de vedere al costurilor.
Operarea noului Cryo 7 presupune doar costuri reduse de consum. Noul mod de așteptare minimizează suplimentar costurile cu energia.

 Numeroase inovații tehnice permit Cryo 7 să fie și mai silențios. Acest lucru face ca tratamentul să fie mult mai plăcut pentru toată lumea: pentru pacienții dumneavoastră și, de asemenea, pentru personalul medical.

cryo 7, zimmer

Conveniență de operare maximă
· Funcționare eco standby cu economie de energie
· Spațiu de stocare pentru 100 de favorite
· Afișaj tactil de înaltă rezoluție – 10 inchi
· Culori și presetări după cum doriți

Funcționează fără ca tu să depui vreun efort
· Memento software dacă rezervorul de apă este plin
· Filtrul de aer poate fi schimbat rapid și ușor
· Atașament pentru tub magnetic
· Memento de întreținere automată

Ergonomic și stilat
· Mai ușor pe spate datorită înălțimii ergonomice
· Brațul cu arc pivotant permite operarea cu o singură mână
· Funcționare silențioasă
· Economie de spațiu
· Un adevărat eyecatcher în practica modernă

Cryo 6

Cryo 6 este destinat să minimizeze durerea și leziunile termice în timpul tratamentelor cu laser și dermatologice și pentru ameliorarea temporară a anesteziei topice în timpul injecțiilor.

Spre deosebire de alte metode de răcire, cum ar fi răcirea prin contact, spray cu criogen sau pachete de gheață, Cryo 6 poate răci epiderma înainte, în timpul și după ce energia laser a fost aplicată, fără a interfera cu raza laser.

De asemenea, studiile au arătat că răcirea cu dispozitivul Cryo 6 cu aer rece reduce sensibilitatea pacientului la durere. Aceasta înseamnă o toleranță mult mai bună a tratamentului.

Un afișaj mare indică în mod clar toți parametrii de tratament. Cryo 6 are o tastatură tactilă din sticlă, care este foarte ușor de utilizat, doar apăsați Start. 

Un braț articulat opțional facilitează funcționarea fără mâini.
Furtunul de aplicare ușor poate fi conectat la piese manuale selectate cu laser.
Utilizatorul poate regla cu ușurință fluxul de aer după cum este necesar.

Aerul rece poate fi direcționat mai selectiv către zonele de tratament localizate utilizând adaptorul laser pentru piesă de mână. Un braț de susținere opțional este disponibil pentru a ține ușor și a ghida tubul de aer pentru a oferi operatorului o operare cu mâinile libere.


Cryo 6 necesită doar aer normal din cameră, care este filtrat și răcit până la -30 ° C. Nu există consumabile sau costuri suplimentare. Placa de sticlă personalizată oferă o locație compactă pentru diverse accesorii, sisteme laser IPL sau evacuator de fum.

CryoMini

Simplu, ușor și rapid de utilizat – crioterapie cu aer de -10 ° C

CryoMini oferă un sistem medical compact de aer rece și mai flexibil pentru tratamente scurte și mai puțin dureroase.

 • Boli acute / cronice ale aparatului scheletic și muscular
 • Inflamații
 • Contracturi musculare
 • Leziuni sportive
 • Condiții postoperatorii
 • Tulburări neurologice


Spre deosebire de alte metode de răcire, cum ar fi răcirea prin contact, spray cu criogen sau pachete de gheață, CryoMini scade temperatura pielii mai repede, cu un risc mai mic de arsuri ale pielii și păstrează o doză constantă pe tot parcursul tratamentului.

ZWave

Undele de șoc radiale cu energie ridicată s-au dovedit științific că au un impact mare asupra structurii colagenului și a țesutului conjunctiv al pielii, îmbunătățind circulația sângelui.

Stimulează formarea de colagen, în timp ce pielea devine mai elastică, iar fermitatea sa este vizibilă după doar câteva tratamente.

Datorită unității de undă de șoc radial ZWave, este, de asemenea, posibil să se îmbunătățească semnificativ fermitatea pielii, elasticitatea pielii și regenerarea colagenului. Reducerea grăsimii, de exemplu, după criolipoliză sau lipoliză prin injecție este, de asemenea, îmbunătățită prin utilizarea ZWave.

ZWave este utilizat ca o aplicație „independentă” sau în combinație cu alte metode, în mare parte de reducere a grăsimii. În cazul aplicației „de sine stătătoare”, accentul se pune în general pe îmbunătățirea structurii pielii și a țesutului conjunctiv. Domeniile tipice de aplicare sunt, de ex. celulita, slăbiciunea țesutului conjunctiv (partea superioară a brațului, abdomenul etc.) și vergeturile (striate).

Folosirea undelor de șoc radiale pentru strângerea pielii, a celulitei și a tratamentelor generale de strângere a țesutului conjunctiv are următoarele avantaje:

 • tratament neinvaziv
 • fără timp de oprire
 • aplicație fără durere
 • aplicație simplă
 • rezultate vizibile
 • versatil
 • Celulita
 • Vergeturi
 • Combinație cu Cryolipolysis ™
 • Combinație cu frecvența radio
 • Combinație cu ultrasunete
 • Combinație cu laser (Softlaser)
 • Strângerea pielii (general)
 • Tratament cicatricial estetic
 • Susținerea drenajului limfatic

ZLipo

Sistemul Cryolipolysis ™ – ZLipo extrem de inovator face posibilă vizarea depozitelor de grăsime și reducerea acestora permanentă și neinvazivă. 

Această metodă răcește depunerile de grăsime pe o perioadă mai lungă de timp până la un interval de temperatură controlat și sigur.

ZLipo convinge prin manevrarea sa simplă, sigură și ușor de utilizat.

De ani de zile, Cryolipolysis ™ a fost utilizat cu succes pentru a reduce depunerile de grăsime de pe coapse, șolduri, burtă, fese, și de pe pieptul bărbaților. Îndepărtarea țintită a energiei prin intermediul unui tratament la rece determină apoptoza celulelor adipoase. Acest lucru duce în cele din urmă la distrugerea lor. Descompunerea completă și îndepărtarea celulelor adipoase în mod natural prin sistemul limfatic durează aproximativ 10-12 săptămâni. Deoarece țesutul înconjurător nu răspunde la tratamentul la rece la fel ca țesutul gras, tratamentul este considerat sigur, blând și neinvaziv.

Aplicatorul pentru sistemul ZLipo vine în trei dimensiuni pentru a aplica aspirație fără durere în zona de tratament dorită. Capacitatea de a utiliza aspirația pulsatorie crește efectul pozitiv asupra drenajului limfatic și asupra metabolismului. Intensitatea poate fi setată la unul din cele zece niveluri diferite care pot fi chiar ajustate în timpul tratamentului.

Afișajul color cu ecran tactil de 10,2 ”permite utilizatorilor să regleze în siguranță și intuitiv timpul de aplicare, nivelul de aspirație și modul de aspirație (continuu sau pulsat). Parametrii selectați sunt afișați clar în timpul tratamentului.

Pe data de 6 Noiembrie va avea loc cursul practic PRP în Stomatologie susținut de Dr. Ada Epistatu

Programul cursului: 10:30 – 18:30

Locație: Calea București nr. 74, Tunari (Ilfov-Bucuresti)

Taxa de participare: 2490 lei (TVA inclus)

TAXA ASIGURĂ:

Participarea la curs
O centrifugă XC 2415
O cutie de eprubete de 9 ml
Diplomă de participare

 

ÎNSCRIERE: 
📩cursuri@italtrade.ro
📞0736627525

*Locuri limitate
Respectăm toate normele de igienă și de siguranță împotriva răspândirii COVID-19
Numărul maxim admis de participanți la curs este 10 pentru a respecta normele de siguranță și de distanțare socială în condițiile actuale.