Intervenția de augmentare a gambei a câștigat popularitate pe măsură ce oamenii au început să caute un aspect mai echilibrat și mai sculptat al corpului lor. În plus, progresele recente în tehnicile nechirurgicale de schimbare a corpului au introdus fillerul cu acid hialuronic, o alternativă mai simplă, mai sigură și mai eficientă decât tehnicile chirurgicale.

Mărirea gambei cu acid hialuronic presupune injectarea unui gel biocompatibil pe bază de AH în zonele țintă din țesutul subcutanat al gambei. Aplicarea acestui gel are ca scop creșterea volumului și conferirea formei gambei, ceea ce duce la o estetică mai sculptată și mai definită.

Efectuarea remodelării gambei cu acid hialuronic (AH) necesită un nivel profund de expertiză în tehnicile de injectare și o înțelegere mai profundă a anatomiei regionale înainte de efectuarea procedurii.

Această tehnică de augmentare pe bază de injectări oferă mai multe avantaje față de implanturile chirurgicale tradiționale. Chirurgii plasticieni recomandă adesea această procedură pacienților care doresc să evite intervenția chirurgicală și să experimenteze o perioadă de repaus minimă sau deloc.

Spre deosebire de implanturile de gambă, care necesită anestezie generală, incizii și o perioadă lungă de recuperare, augmentarea gambei cu AH este o procedură ambulatorie simplă. Pacienții pot observa imediat o îmbunătățire a formei și a mărimii gambei imediat după programare.

Un alt avantaj al măririi gambei cu filler AH este capacitatea de a personaliza cantitatea de filler și locurile de injectare pentru a satisface nevoile individuale ale fiecărui pacient, rezultând o mărire cu aspect natural. În plus, rezultatele fillerului cu AH sunt reversibile cu ajutorul hialuronidazei, oferind pacienților liniște și flexibilitate.

HYAcorp MLF1 este un filler corporal reticulat, special conceput pentru conturarea și volumizarea zonelor mici ale corpului, cum ar fi gambele. Este ideal pentru modelarea și adăugarea de volum în zona acestora.

Este esențial să luați în considerare câțiva factori atunci când optați pentru mărirea gambei cu AH. Este posibil să fie necesare tratamente de întreținere, pe măsură ce fillerul este absorbit. Este prudent ca pacienții să fie conștienți de potențialele reacții adverse, precum edem (umflături) și echimoze (vânătăi). Aceste manifestări sunt de obicei tranzitorii și controlabile.

În concluzie, augmentarea gambei cu acid hialuronic reprezintă o opțiune nechirurgicală interesantă pentru îmbunătățirea părții inferioare a gambei. În plus, se pot obține rezultate foarte armonioase și plăcute la vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *