Ce înseamnă microneedling pentru piele?

 

Microneedlingul a câștigat teren în ultimii ani în industria frumuseții, datorită efectelor sale și simplității de utilizare. Dar din ce constă mai exact? Această procedură minim-invazivă presupune utilizarea unui dispozitiv medical cu microace pentru a crea micro-puncții în piele, pentru a reduce ridurile, pentru a îmbunătăți aspectul cicatricilor acneice și petelor pigmentare și pentru a sintetiza mai mult colagen.

Această postare de blog se adresează persoanelor care vor să apeleze la microdeedling pentru a-și corecta unele defecte faciale, și vom discuta toate avantajele și dezavantajele acestei proceduri.

Avantaje microneedling

Microneedling pentru stimularea sintezei de colagen

Dermapenul folosește microace care perforează pielea prin rotire. Acest lucru stimulează producția de colagen și permite absorbția nutrienților în straturile mai profunde ale pielii. Dermapenul este o procedură rapidă și nu afectează straturile dermice. Dacă sunteți interesat de achizițioarea unui Dermapen, puteți accesa acest link.

Microneedling pentru tonul neuniform al pielii

Acest tratament poate fi folosit pentru a îmbunătăți nuanța pielii, a cicatricilor acneice și a ridurilor. Dispozitivul poate fi adaptat pentru a satisface nevoilor oricărui client. În funcție de obiectivele de îngrijire a pielii, doctorul poate adăuga un ser sau altă soluție la dispozitiv pentru a îmbunătăți rezultatele.  În general, microneedlingul este cel mai eficient atunci când este utilizat în combinație cu alte tratamente, cum ar fi terapia cu laser sau peelingul chimic.

Microneedling pentru cicatricile acneice

Cicatricile acneice pot afecta oameni de toate vârstele. Există multe moduri diferite de a trata cicatricile acneice, iar microneedlingul este una dintre cele mai eficiente metode. Microneedling este un tratament minim invaziv care folosește ace minuscule pentru a crea mici puncții în piele. Acest lucru face ca pielea să se vindece singură, ceea ce ajută la îmbunătățirea aspectului cicatricilor acneice. 

Microneedling pentru vergeturi și alte cicatrici

Vergeturile sunt o problemă comună care poate afecta atât bărbații, cât și femeile. Vergeturile apar atunci când pielea se întinde dincolo de elasticitatea sa naturală, adesea ca urmare a sarcinii, a creșterii în greutate sau a pubertății.  Există multe tratamente diferite pentru vergeturi, dar microneedling și microneedling RF este unele dintre cele mai eficiente metode pentru a trata cicatricile.

Microneedling pentru micșorarea porilor

Microneedlingul este un tratament care poate fi folosit pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii și dimensiunea porilor măriți. Este un tratament minim invaziv care folosește ace minuscule pentru a crea mici puncții în piele. Acest lucru face ca pielea să se vindece în mod natural, ceea ce ajută la îmbunătățirea aspectului porilor.

Microneedling pentru căderea părului

Microneedlingul are multe beneficii pentru căderea părului. În primul rând, microneedlingul poate ajuta la creșterea absorbției tratamentelor topice, ceea ce înseamnă că mai mult tratament este absorbit în piele, ceea ce duce la rezultate mai bune. Microneedlingul poate ajuta, de asemenea, la stimularea creșterii părului. În plus, microneedlingul ajută la îngroșarea firului de păr și la creșterea în diametru a șuvițelor de păr.

Ce este un DermaPen?

Dermapenul este unul dintre cele mai bune dispozitive de microneedling disponibile la ora actuală.

Este Dermapen același lucru cu microneedling?

Pixul Dermapen este un acronim folosit pentru a descrie instrumentele de microneedling. În loc de rolele tradiționale cu microneedling, un Dermapen este un dispozitiv portabil care rezolvă toate problemele rolelor tradiționale.  Dermapenul îți permite să reglezi adâncimea de penetrare și vine în pachet cu ace chirurgicale de unică folosință pentru siguranța pacientului.

Care sunt efectele secundare ale dispozitivelor de microneedling?

Există câteva dezavantaje de luat în considerare înainte de a face microneedling. În primul rând, microneedlingul poate provoca înroșire temporară, umflare, vânătăi sau sângerare. Este important să consulți un medic certificat pentru a vedea dacă microneedlingul este potrivit pentru tine.

În al doilea rând, microneedlingul poate să nu fie potrivit pentru toată lumea, inclusiv pentru cei cu acnee activă sau rozacee.

Pe data de 6 Noiembrie va avea loc cursul practic PRP în Stomatologie susținut de Dr. Ada Epistatu

Programul cursului: 10:30 – 18:30

Locație: Calea București nr. 74, Tunari (Ilfov-Bucuresti)

Taxa de participare: 2490 lei (TVA inclus)

TAXA ASIGURĂ:

Participarea la curs
O centrifugă XC 2415
O cutie de eprubete de 9 ml
Diplomă de participare

 

ÎNSCRIERE: 
📩cursuri@italtrade.ro
📞0736627525

*Locuri limitate
Respectăm toate normele de igienă și de siguranță împotriva răspândirii COVID-19
Numărul maxim admis de participanți la curs este 10 pentru a respecta normele de siguranță și de distanțare socială în condițiile actuale.