Hydrafacial, tratamentul suprem al pielii



Hydrafacial este un tratament de elită dezvoltat pentru a întineri pielea, a elimina impuritățile, a reduce hiperpigmentarea, a restabili luminozitatea pielii și a oferi un efect de lifting, toate acestea în același timp!

Cunoscut și sub numele de hidrodermabraziune, tratamentul reprezintă o nouă frontieră în îngrijirea și curățarea feței, fiind unul dintre cele mai populare tratamente din clinicile de medicină estetică de la Hollywood.

Alternativa non-invazivă la intervențiile estetice tradiționale poate menține o piele a feței tânără și strălucitoare la orice vârstă. Tehnica de resurfacing fără laser curăță profund și delicat pielea, fără să provoace durere sau traume și fără timp de recuperare.

Ce este tratamentul Hydrafacial?

Hidrodermabraziunea combină curățarea tenului și microdermabraziunea, peelingul și tratementul de hidratare intensă și are la bază un cocktail de ingrediente precum antioxidanții, peptidele și acidul hialuronic. Tehnologiile de Hydrafacial purifică pielea în timp ce stimulează producția de elastină și colagen atât de importante pentru piele.

Tratamentul este ideal pentru tenul impur, matur, sensibil, tern și cu pete.

Rezultatele imediate vorbesc de la sine. Ședința durează puțin (40 de minute) și poate fi făcută în pauza de masă. Efectele secundare lipsesc și tratamentul în sine este foarte relaxant.

Ce beneficii asupra tenului are Hydrafacial?

  • Purifică și hidratează în profunzime pielea
  • Îmbunătățește aspectul acneei
  • Previne și reduce ridurile și liniile de expresie
  • Efectuează un masaj de drenaj limfatic și un lifting facial
  • Reduce hiperpigmentarea
  • Efectuează o curățare profundă a porilor
  • Reduce aspectul porilor dilatați
  • Contracarează pierderea de luminozitate

Etapele Hydrafacial

Exfolierea

Prima etapă a tratamentului HydraFacial constă într-o exfoliere mecanică delicată, prin utilizarea unui ser universal bogat în nutrienți, potrivit pentru toate tipurile de piele. Această etapă detoxifiantă este aplicată printr-un masaj de drenaj limfatic. Acest masaj îmbunătățește circulația capilară superficială și are ca rezultat o piele hidratată, purificată și revitalizată. Exfolierea delicată a stratului superficial al pielii pregătesc pielea pentru următoarea etapă a tratamentului – curățarea profundă.

Peelingul acid

A doua etapă a tratamentului determină eliminarea impurităților fără vreo daună pielii. Zona T a feței, formată din frunte, nas și bărbie, primește o atenție mai mare, deoarece sebumul și impuritățile se acumulează cel mai mult acolo. Pentru această etapă, se utilizează un peeling care conține acid salicilic pentru a ilumina și netezi pielea, precum și acid glicolic, un exfoliant dozat în concentrația adecvată sezonului și tipului de piele. Aceste ingrediente sunt combinate cu o soluție de alge marine deshidratate, pentru un efect revigorant asupra pielii.

Extracția

În cea de-a treia etapă a tratamentului are loc extracția cu ajutorul tehnologiei vidului. Acest proces utilizează un ser special pentru a hidrata pielea și a regla secreția de sebum, cu efecte antiinflamatorii și antibacteriene. Această fază este deosebit de utilă pentru tratarea tenului gras și predispus la acnee, deoarece ajută la eliminarea impurităților, punctelor negre și excesului de sebum.

 Hidratare și întinerire

Ultima etapă a tratamentului asigură o hidratare profundă a pielii datorită unui ser bogat în substanțe hidratante și anti-îmbătrânire, inclusiv acid hialuronic, vitaminele A și D și peptide. Acest ser calmează pielea ușor înroșită, o hrănește în profunzime și o protejează.

Când apar rezultatele cu Hydrofacial?

Rezultatele uimitoare ale tratamentului HydraFacial sunt vizibile chiar după prima ședință. Pielea devine mai strălucitoare, mai oxigenată și mai hidratată, dar un maxim de rezultate vizibile apare după 4-5 tratamente. Fiecare protocol este personalizat în funcție de caracteristicile individuale ale fiecărui pacient. Durata medie a unui tratament este de 40 de minute, iar cel mai bun rezultat este obținut prin programarea unei ședințe pe săptămână, timp de 4 săptămâni consecutive. Pentru a menține efectele tratamentului, este suficient să faceți o ședință lunară.

Ce contraindicații are tratamentul Hydrofacial?

Tratamentul cu HydraFacial nu are contraindicații și este potrivit pentru toate vârstele și tipurile de piele, inclusiv cele mai sensibile. Tehnica este complet nedureroasă și neinvazivă. Nu există efecte secundare cunoscute, dar, ca măsură de precauție, este indicat să evitați expunerea la soare în săptămâna următoare și să aplicați o protecție solară de spectru larg în primele 48 de ore după tratament.

Pe data de 6 Noiembrie va avea loc cursul practic PRP în Stomatologie susținut de Dr. Ada Epistatu

Programul cursului: 10:30 – 18:30

Locație: Calea București nr. 74, Tunari (Ilfov-Bucuresti)

Taxa de participare: 2490 lei (TVA inclus)

TAXA ASIGURĂ:

Participarea la curs
O centrifugă XC 2415
O cutie de eprubete de 9 ml
Diplomă de participare

 

ÎNSCRIERE: 
📩cursuri@italtrade.ro
📞0736627525

*Locuri limitate
Respectăm toate normele de igienă și de siguranță împotriva răspândirii COVID-19
Numărul maxim admis de participanți la curs este 10 pentru a respecta normele de siguranță și de distanțare socială în condițiile actuale.