Jalupro

Cele mai noi tehnologii bazate pe acid hialuronic și aminoacizi

Jalupro este o linie de produse a Professional Derma SA, o companie de biotehnologie care operează în sectorul cosmeticelor clinice profesionale.

De la creme la suplimente, soluțiile avansate tehnologic pentru sănătatea și frumusețea pielii dvs. sunt studiate în laboratoarele noastre din Elveția.
Toate produsele noastre sunt testate clinic și distribuite profesional în peste 20 de țări.

Produse

JALUPRO

Jalupro este un biorevitalizator dermic.

Solutie injectabilă sterilă ce contine aminoacizi și acid hialuronic, contribuind la menținerea nivelurilor optime de hidratare și crearea unor molecule care să confere elasticitate pielii.

JALUPRO este o soluție injectabilă resorbabilă sterilă care acționează ca:

 • biorevitalizator dermic, care poate fi utilizat pentru îmbunătățirea texturii pielii și minimizarea evidenței ridurilor feței.
 • ca adjuvant în tratamentele fizice sau chimice, cum ar fi peelingul, terapia cu laser, dermoabraziunea, radiofrecvența, umplutura dermică, toxina botulinică etc.

JALUPRO este compus din două sticle mici fiecare conținând aminoacizi liofilizați (Glicină, L-Prolină, L-Leucină, L-Lizină) și două flacoane, fiecare incluzând hialuronat de sodiu care trebuie amestecat împreună cu aminoacizii.

CÂND SĂ UTILIZAȚI JALUPRO
– foto-îmbătrânire și anti-îmbătrânire a feței și a corpului (degresare ușoară și medie)
– vergeturi
– pregătirea, îmbunătățirea și prelungirea rezultatelor pentru diferite proceduri estetice
– pre și post chirurgie

Unde?

 • Fața, gâtul, decolteul, brațele, mâinile, coapsele interioare, abdomenul, regiunea genunchilor.
 • Micropapule
 • Liniar
 • Forma ventilatorului
 • Formă grilă
 • Mixtă.

Se poate asocia un anestezic local – 0,5-1 ml procaină 2% – pentru a reduce senzația de arsură care urmează injectării.

Acul trebuie introdus de-a lungul ridului și apoi retras treptat, prin eliberarea produsului. După injectare, dacă este necesar, continuați cu un masaj ușor pentru a modela zona tratată.

Pentru corectarea ridurilor subțiri, locul de injectare recomandat este dermul papilar / reticular. Este important să injectați o cantitate suficientă de material pentru a corecta complet defectul.

În cazul ridurilor sau semnelor mai adânci, este necesar, pentru obținerea unui rezultat bun, injectarea materialului implantului în partea centrală și în partea cea mai profundă a dermului reticular. Dacă este necesar, această operație poate fi urmată de o injectare mai superficială la nivel papilar pentru completarea tratamentului.

Este indicată folosirea Jalupro pentru a reduce semnificativ ridurile pielii. În special, produsul s-a dovedit a avea o eficacitate excelentă de biorevitalizare și de a îmbunătăți principalele semne de îmbătrânire și foto-îmbătrânirii a pielii. Această eficacitate crește în timp și durează 6 luni.

Toleranța la Jalupro a fost foarte bună la toți subiecții tratați, iar tratamentul este ideal înainte de expunerea la soare.

Jalupro HMW

JALUPRO ® HMW este un dispozitiv medical injectabil intradermic, special creat pentru tratamentul tegumentului fotoexpus, foarte uscat, lipsit de elasticitate și hidratare.

O cutie de Jalupro conține:

– 1 seringa de sticlă preumplută, monodoză, cu gel steril cu acid hialuronic de 1,5 ml
– 1 flacon de sticlă preumplut, monodoză, cu soluție sterilă cu aminoacizi de 1 ml

Biorevitalizator injectabil dermic Jalupro HMW este o soluție reabsorbabilă sterilă.

Jalupro HMW poate fi utilizat pentru tratamentul defectelor pielii și al deformărilor cauzate de riduri și cicatrici.

Tratamentul cu JALUPRO HMW determina o netezire a ridurilor medii si profunde, crestere a elasticității și tonusului cutanat, estomparea cearcănelor și hidratare profundă.

Pentru o rejuvenare completă, se recomandă efectuarea tratamentului pe toate zonele foto expuse precum fața, gâtul, decolteul și mâinile.

A fost studiat pentru a asigura o acțiune biorevitalizantă în zonele în care pielea este foarte marcată. JALUPRO HMW este un dispozitiv medical realizat conform Directivei CEE 93/42 MDD.

– 1 seringă de sticlă preumplută, monodoză, cu gel steril cu acid hialuronic de 1,5 ml
– 1 flacon de sticlă preumplut, monodoză, cu soluție sterilă cu aminoacizi de 1 ml

Dupa combinarea acidului hialuronic cu aminoacizii rezultă 2,5 ml de substanță care se injecteaza pe cale intradermică.
*Pachetul nu conține ace.

– Foto-îmbătrânire și anti-îmbătrânire a feței și a corpului (grad moderat și sever)
– Pielea uscată și deshidratată
– Proceduri pe timp de vară
– Începutul cursului de revitalizare (se poate combina cu Jalupro)
– Pregătirea, îmbunătățirea și prelungirea rezultatelor pentru diferite proceduri estetice

 • față
 • gât
 • decolteu
 • brațe
 • maini
 • coapsele interioare
 • abdomen
 • genunchi
 • Micropapule
 • Linear
 • Forma ventilatorului
 • Formă grilă
 • Mixtă

 

Se poate asocia un anestezic local – 0,5-1 ml procaină 2% – pentru a reduce senzația de arsură care urmează injectării.

Acul trebuie introdus de-a lungul ridului și apoi retras treptat, prin eliberarea produsului

După injectare, dacă este necesar, continuați cu un masaj ușor pentru a modela zona tratată

Pentru corectarea ridurilor subțiri, locul de injectare recomandat este dermul reticular.

Celulele țesutului conjunctiv subcutanat din pielea noastră se numesc fibroblaste. Fibroblastele acționează prin formarea colagenului și repararea pielii fragile și uzate, asigurând tonusul și elasticitatea pielii.

Activitatea fibroblastelor se reduce în timp din cauze diverse, printre care: îmbătrânire, obiceiuri alimentare nesănătoase, diete inadecvate, fumat, activitate fizică intensă, expunere îndelungată la soare. Prin urmare, pielea îmbătrânește, își pierde, elasticitatea, luminozitatea, tonusul, volumul și, ulterior, apar riduri și linii faciale.
Fibroblastele produc colagen folosind un suport nutrițional format din aminoacizi (glicină, L-prolină, L-lizină). Acestia din urmă sunt esențiali pentru a compensa activitatea fibroblastelor reduse.

Cu cât cantitatea de aminoacizi disponibilă în zonele interesate este mai mare, cu atât vitalitatea celulelor și numărul acestora crește. Rezultă astfel, o piele cu un aspect mult mai bun.

Folosirea Jalupro este indicată pentru a reduce semnificativ ridurile pielii. În special, produsul s-a dovedit a avea o eficacitate excelentă de biorevitalizare și de a îmbunătăți principalele semne de îmbătrânire a pielii. Această eficacitate crește în timp și durează 6 luni.

Toleranța la Jalupro a fost foarte bună la toți subiecții tratați, iar tratamentul este ideal înainte de expunerile prelungite la soare.

Mască pentru față cu bioceluloză pentru hidratare

Prin acțiunea de hidratare, masca Jalupro netezește liniile fine și ridurile profunde, îmbunătățește fermitatea și textura pielii, redându-i aspectul strălucitor și hidratat.


* se recomandă în urma tratamentelor cu Jalupro și Jalupro HMW

Masca pentru față, ochi, gât și decolteu Jalupro de unică folosință din polietilenă ambalată etanș într-o atmosferă inertă.

Este disponibilă în 3 forme: pentru gât și decolteu, pentru față și pentru ochi.

Datorită acțiunii desfășurate de stratul ocluziv de polietilenă, este posibilă existența unei absorbții ridicate a ingredientelor active. Ambalajul sub vid într-o atmosferă inertă permite păstrarea perfectă a măștilor și evitarea degradării ingredientelor active.

Acid hialuronic cu greutate moleculară medie.

 • Concentrația mare de acid hialuronic și greutatea moleculară medie permit o acitivitate hidratantă excelentă și permit un nivel bun de absorbție. În plus, acesta ia sub control proliferarea radicalilor liberi.


Aminoacizi (Glicină, L-Prolină, L-Lizină, L-Leucină).

 • O concentrație extrem de mare, care are o activitate intensă de biorestructurare prin stimularea sintezei de colagen și elastină.

Riduri, piele deshidratată și lipsită de elasticitate și vitalitate.

Se recomandă imediat după tratamentul cu Jalupro și Jalupro HMW (sau a doua zi) și în intervalul dintre tratamente (de două ori pe săptămână).

Masca Jalupro funcționează perfect și cu alte proceduri de medicină estetică, cum ar fi ace, lumină pulsată intensă, laser, radiofrecvență și carboxiterapie.

Curățați fața și aplicați masca, asigurându-vă că aderă bine. Se lasă 10-15 minute, apoi se îndepărtează și se masează ușor pentru a facilita pătrunderea produsului rămas pe suprafața pielii.

Prin compoziția unică de aminoacizi (Glycine, L-proline, L-lysine, L-leucine) și acid hialuronic, JALUPRO accentuează procesul de recuperare a funcțiilor vitale ale pielii, împiedicând îmbatrânirea cronologică sau foto-îmbătrânirea.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, vă recomandăm o serie de 4-6 tratamente de 2-3 ori pe an cu soluția injectabilă biorevitalizatoare Jalupro, și folosirea măștior Jalupro pentru față, ochi, gât și decolteu post procedură injectabilă și ca și parte a îngrijirii zilnice a pielii la domiciliu.

Jalupro gel stimulator pentru gene si sprâncene

Formulat cu extract de trifoi roșu și acetil tetrapeptidă-3 (peptidă biomimetică), gelul Jalupro stimulează producția de keratină, creșterea și îndesirea sprâncenelor și a genelor. 

Destinat întăririi, alungirii și îngroșării genelor și sprâncenelor.

Stimuleaza creșterea și îndesirea sprâncenelor și a genelor.

Conferă profunzime culorii naturale a sprâncenelor și a genelor.

Previne caderea excesiva a sprâncenelor și a genelor.

Hrănește, hidrateaza și regenerează sprâncenele și genele.

Genele sunt un fel de păr cu un ciclu de viață în 3 etape (anagen, catagen și telogen) similar cu părul capului, dar mult mai scurt (1-9 luni în loc de 3-6 ani). Genele noastre protejează ochii și absorb substanțele murdare și iritante. Acestea slăbesc cu ușurință, deoarece sunt supuse constant fricțiunii (în special de la machiaj) și presiune (în timpul îndepărtării machiajului).

Numărul genelor scade și devin mai subțiri, slabe și deteriorate după vârsta de 40 de ani.

Professional Derma a dezvoltat o formulare inovatoare de gel pentru întărirea, prelungirea și îndesirea genelor: Gelul stimulator Jalupro.
Gelul stimulator Jalupro a fost formulat cu extract de trifoi roșu (Trifolium pratense floare extract) și Acetil tetrapeptide-3 (peptidă biomimetică).

Extractul de trifoi roșu, datorită conținutului ridicat de biochanin A izoflavonă, a arătat proprietăți antioxidante utile în combaterea radicalilor liberi, contracând daunele create de mediul extern și condițiile stresante.

Molecula Acetil tetrapeptidă-3 este capabilă să stimuleze celula de matrice proteică și producerea de colagen.

Acțiunea combinată a componentelor promovează vitalitatea și creșterea genelor și sprâncenelor și îmbunătățește rezistența împotriva pierderii acestora. Într-adevăr, după 2 luni de tratament, împreună cu o creștere a rezistenței, există o creștere semnificativă a genelor existente și o re-creștere a celor noi (+ 45%).

Pe data de 6 Noiembrie va avea loc cursul practic PRP în Stomatologie susținut de Dr. Ada Epistatu

Programul cursului: 10:30 – 18:30

Locație: Calea București nr. 74, Tunari (Ilfov-Bucuresti)

Taxa de participare: 2490 lei (TVA inclus)

TAXA ASIGURĂ:

Participarea la curs
O centrifugă XC 2415
O cutie de eprubete de 9 ml
Diplomă de participare

 

ÎNSCRIERE: 
📩cursuri@italtrade.ro
📞0736627525

*Locuri limitate
Respectăm toate normele de igienă și de siguranță împotriva răspândirii COVID-19
Numărul maxim admis de participanți la curs este 10 pentru a respecta normele de siguranță și de distanțare socială în condițiile actuale.